Σάουνες Kaohsiung Gay

Σάουνες Kaohsiung Gay

Εάν επιθυμείτε μια ατμόσφαιρα διασκέδασης, το Kaohsiung φιλοξενεί μερικές γκέι σάουνες.

同性恋 桑拿浴 室 高雄市 多 集中 , 近 高雄 站。

Σάουνες Kaohsiung Gay

King Sauna
Εικονίδιο τοποθεσίας

B1, 489 Zhongshan 2nd Rd, Kaohsiung, Ταϊβάν

Εμφάνιση στο χάρτη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 27 ψηφοφορίες

Σάουνα και σπα μασάζ για άνδρες στο Kaohsiung. Οι εγκαταστάσεις του King περιλαμβάνουν σάουνα ξηρού αέρα, χαμάμ, τζακούζι, ντουλάπια φύλαξης προσωπικών ειδών, lounge βίντεο, καφέ & εστιατόριο, WiFi υψηλής ταχύτητας.

Οι άνδρες όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτοι. Το σπα του ξενοδοχείου προσφέρει επαγγελματικό μασάζ με λάδι, ρεφλεξολογία, μανικιούρ και άλλες υπηρεσίες σπα και ευεξίας.
Χαρακτηριστικά:
καμπίνες
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 12-Σεπ-2023

Station Sauna - CLOSED
Εικονίδιο τοποθεσίας

226 Nanhua Rd, Sanmin District, Kaohsiung, Ταϊβάν

3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

αναφέρθηκαν ΚΛΕΙΣΤΟ.

Η μακροβιότερη γκέι σάουνα του Kaohsiung (από το 1997). Οι μεγάλες εγκαταστάσεις σε 5 ορόφους περιλαμβάνουν ντουλάπια, γυμναστήριο, υδρομασάζ, ντους, ατμόλουτρο, σαλόνι, καραόκε, καμπίνες, αίθουσα μασάζ, υπαίθριο roof garden με ξαπλώστρες.

Ο σταθμός είναι δημοφιλής σε ντόπιους τύπους διαφόρων τύπων και ηλικιών. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Kaohsiung και 15-20 λεπτά με τα πόδια από τη νυχτερινή αγορά Liuhe.高雄市 三民 區 南華 路 226 號

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.