Όσκαρ

Gay Palm Springs · Εστιατόρια και καφετέριες

Το Παλμ Σπρινγκς είναι μια γκέι Μέκκα και επίσης ένα καταφύγιο για καλοφαγάδες. Οι γκέι που αγαπούν το φαγητό θα τα πάνε καλά εδώ!

Gay Palm Springs · Εστιατόρια και καφετέριες

Oscar's
Εικονίδιο τοποθεσίας

125 E Tahquitz Canyon Way #108, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Το Oscar's είναι ένα δημοφιλές γκέι εστιατόριο στο Παλμ Σπρινγκς. Φιλοξενεί τακτικά δείπνα drag. Μπορείτε να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο γεύμα 3 πιάτων.

Θα βρείτε συχνά μεγάλες ουρές για τον Κυριακάτικο Χορό Τσαγιού. Είναι αρκετά στρατόπεδο και κάτι σαν βασικό στην γκέι σκηνή του Παλμ Σπρινγκς. Θα βρείτε πολλούς γκέι να πίνουν στις αυλές και drag queens να κάνουν παραστάσεις.

Προσελκύει ένα μικτό, αν και ως επί το πλείστον μεγαλύτερης ηλικίας, γκέι πλήθος.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
καμπαρέ
σύρετε το δείπνο
Εστιατόρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Ιουλ-2022

Melvyn's
Εικονίδιο τοποθεσίας

200 W Ramon Rd, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Melvyn's είναι ένα κλασικό εστιατόριο στο Palm Springs που σερβίρει πλούσια αμερικανική και ευρωπαϊκή κουζίνα. Το μπαρ καλύπτεται από φωτογραφίες των διασημοτήτων που συνήθιζαν να κρασί και να δειπνούν εδώ. Παρόλο που έχει μια παλιά αίσθηση του Palm Springs, είναι σε μεγάλο βαθμό μια σύγχρονη εγκατάσταση.

Αυτό το μέρος είναι απαραίτητο αν ψάχνετε για καλό φαγητό στο Παλμ Σπρινγκς. Η πίτα με γλάστρα κοτόπουλου είναι κάτι σαν βασικό. Το Melvyn's ήταν ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Frank Sinatra. Το Steak Diane εξακολουθεί να σερβίρεται ακριβώς όπως του άρεσε. Υπάρχει ζωντανή τζαζ κάθε βράδυ στο Casablanca Lounge.

Συνιστάται κράτηση για προχωρημένους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κοκτέιλς
Εστιατόρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.