Χάρτης της Ίμπιζα Γκέι

Χάρτης της Ίμπιζα Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης της Ίμπιζα μας. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Villa

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Purple Hotel by Ibiza Feeling

The Purple Hotel by Ibiza Feeling

Φωτισμένο από τη μαγική ατμόσφαιρα της Μεσογείου, το The Purple Hotel ανοίγει τις πόρτες του για να αποκαλύψει την gay σκηνή της Ibiza στην πιο αγνή της μορφή. Ένα ειδικό LGBTQ+ ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες με 28 δωμάτια στο κέντρο του Σαν Αντόνιο, όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η σύγχρονη κομψότητα των εγκαταστάσεων μετατρέπουν κάθε διαμονή σε μοναδική εμπειρία. Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον. Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες, τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, τα δωμάτια είναι σταθερά με κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης με εθνικά και διεθνή κανάλια, κουρτίνες συσκότισης, πλήρως ιδιωτικά μπάνια με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Υπάρχει επίσης μια υπέροχη εξωτερική πισίνα, μπαρ και καφέ στις εγκαταστάσεις, καθώς και ηλιόλουστη βεράντα. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες και για απευθείας κράτηση.

AxelBeach Ibiza

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Δημιουργία μιας ελεύθερης και ανεκτικής κοινωνίας, όπου η διαφορετικότητα και ο σεβασμός εκτιμώνται και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. Το AxelBeach Ibiza βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, ένα μοναδικό τοπίο στον κόλπο Sant Antonio. Η μοντέρνα και αποκλειστική εσωτερική του σχεδίαση κάνει τα μοντέρνα διαμερίσματά μας αποκλειστικά και κομψά, τα οποία διαθέτουν ιδιωτική σουίτα, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα και εξοπλισμένη κουζίνα. Τα 96 αποκλειστικά διαμερίσματα AxelBeach Ibiza έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες, εκλεπτυσμένο ντιζάιν και άνεση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με καθαρά νερά με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο νησί. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με τις τελευταίες τάσεις για να απολαύσετε και να μην χάσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Απολαύστε απόλυτη χαλάρωση και απενεργοποίηση μυαλού και σώματος στο Axel Wellness. Ένα γυάλινο σπα με την καλύτερη θέα στη θάλασσα, σάουνα, χαμάμ, ατσάλινο υδρομασάζ με κύκλωμα μασάζ, ντους αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπεία, βροχή και μασάζ και εξατομικευμένο μενού περιποίησης είναι διαθέσιμο για εσάς. Όλα έχουν θέα στη θάλασσα και στο μαγικό νησί. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο υπαίθριο σολάριουμ για να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία με απίστευτη θέα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαύστε την υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα και κάντε ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες της απολαμβάνοντας τη θέα. Εάν θέλετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παραλία ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο για να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα. Το βράδυ, το Sky Bar γίνεται το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το αποκλειστικό σκηνικό της Ibiza και τα πιο ενδιαφέροντα κοκτέιλ στο lounge και στο χαλαρό μπαρ μας, όπου μπορείτε θα βρει τους πιο κουλ και διασκεδαστικούς ανθρώπους του νησιού.
Ξενοδοχείο Leonardo Royal

Leonardo Royal Hotel

Το Leonardo Royal Hotel Ibiza Santa Eulalia είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μια χαλαρωτική απόδραση κατά μήκος της παραλίας Es Canar στη Santa Eulalia. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία σε άνετα μπαλινέζικα κρεβάτια με θέα στη θάλασσα, να κολυμπήσουν στην πισίνα που διαθέτει χώρο για παιδιά ή να νιώσουν την απαλή άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών τους στην όμορφη παραλία. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί όλους τους ταξιδιώτες με 360 ευρύχωρα δωμάτια, από μονόκλινα έως οικογενειακά δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Για οικογένειες, υπάρχει μίνι κλαμπ, παιδική χαρά και ειδική παιδική πισίνα με παιχνίδια νερού. Μια σύντομη βόλτα κατά μήκος της παραλίας οδηγεί σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ και καταστήματα. Η κοντινή αγορά Hippie Punta Arabí απολαμβάνει 400 πάγκους με χειροτεχνήματα, ρούχα, κοσμήματα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα της Ibiza. Οι επιλογές για φαγητό αφθονούν στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, με μαγειρική σε ανοιχτή κουζίνα, κοκτέιλ και γεύματα για όλα τα γούστα.

Ομοφυλόφιλος Ίμπιζα Εκδηλώσεις