Φιλικό χάρτη της Αθήνας

Φιλικό χάρτη της Αθήνας

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης στην Αθήνα. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Πάροχος υπηρεσιών

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Stanley Hotel

Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Αθήνα, μόλις 600μ. από το κέντρο της Αθήνας, το The Stanley Hotel διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, 2 εστιατόρια και 3 μπαρ, συμπεριλαμβανομένου ενός υπαίθριου μπαρ στον τελευταίο όροφο. Τα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση και γήινα χρώματα, οι ανέσεις περιλαμβάνουν κλιματισμό, δωρεάν αδιάλειπτο Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση της πισίνας, της σάουνας και του γυμναστηρίου. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει μπουφέ πρωινού και μια ποικιλία από άλλες επιλογές για φαγητό. Το εστιατόριο Virtus στον τελευταίο όροφο σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και φρέσκο ​​ψάρι με πανοραμική θέα στην πόλη. Το Stanley Hotel βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Αθήνα, με την εμπορική οδό Ερμού μόλις 1χλμ. μακριά, ενώ το Μουσείο της Ακρόπολης απέχει μόλις 5 λεπτά με το μετρό.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Αθήνα Εκδηλώσεις