Gay Map της Βαρκελώνης

Gay Map της Βαρκελώνης

Ο διαδραστικός χάρτης gay της Βαρκελώνης. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Axel Hotel Βαρκελώνη

Axel Hotel Barcelona

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. Η Axel δεν θέλει να ορίσει τα ξενοδοχεία Axel ως φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, γι' αυτό εισάγουν έναν νέο όρο: hetero-friendly. Το Axel Hotel Barcelona βρίσκεται στο Gayxample, την καρδιά της γκέι σκηνής στη Βαρκελώνη. Τα 101 δωμάτια συνδυάζουν την πινελιά της διακόσμησης από το Modernista με τη ζεστασιά και την κομψότητα της Μεσογείου. Οι χώροι στο Axel Hotel Barcelona θα γίνουν το αστικό σημείο συνάντησης του φιλικού και μοντέρνου κοινού της πόλης. Η κύρια σχεδιαστική ιδέα, το παρόν και το μέλλον, εκτίθεται από την όμορφη πρόσοψη έως τις μικρές λεπτομέρειες διακόσμησης στην εσωτερική διακόσμηση. Η ιστορία και το ντιζάιν ενσωματώνονται μέσα από υλικά από το πανομοιότυπο μοντερνιστικό στυλ της Βαρκελώνης και το σύγχρονο ευρωπαϊκό ντιζάιν. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ενθουσιαστούν στα Sky Bars, στο μπαρ της ταράτσας στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στην περιοχή Eixample ή σε έναν εσωτερικό χώρο στον έβδομο όροφο συν βεράντα. Το Sky Bar είναι ένα άλλο κομψό μέρος για να νιώσετε τα δροσερά αυλάκια και να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή στη Βαρκελώνη κάτω από τα αστέρια τις καλοκαιρινές νύχτες. Μετά από μια ταραχώδη μέρα ή μια αγχωτική εβδομάδα, χαρίστε στον εαυτό σας μια ευχάριστη απόλαυση με μια εμπειρία αστικού σπα στο χώρο ευεξίας και γυμναστικής μας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε επίσης το κανάλι του ξενοδοχείου στο Youtube για μια περαιτέρω ματιά στη μάρκα και την ιδιοκτησία.
Casa Camper Hotel Βαρκελώνη

Casa Camper Hotel Barcelona

Αγοράσατε ποτέ ένα ζευγάρι παπούτσια Camper; Τώρα μπορείτε να μείνετε στο ξενοδοχείο της εταιρείας. Το Casa Camper BCN βρίσκεται στην περιοχή Raval, γεμάτη γκαλερί τέχνης, εστιατόρια και μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την Plaza Cataluña. Η γκέι συνοικία Eixample απέχει 5 λεπτά με τα πόδια (αν και το Corinto Sauna βρίσκεται πολύ κοντά). Η γοτθική εξωτερική εμφάνιση του 19ου αιώνα κρύβει ένα από τα αγαπημένα μας boutique ξενοδοχεία στην πόλη. Τα δωμάτια είναι μινιμαλιστικού στυλ αλλά πολύ άνετα. Κάθε «δωμάτιο» έχει δύο χώρους (ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι) που χωρίζονται από διάδρομο, τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, αιώρα, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν WiFi. Οι περισσότερες τιμές περιλαμβάνουν πλήρες πρωινό μπουφές και όσα σνακ θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας (σάντουιτς, σούπες, αρτοσκευάσματα, φούρνος, αναψυκτικά, χυμοί, καφές και τσάι). Ωραία πινελιά, εξαιρετική τοποθεσία, εξαιρετική εξυπηρέτηση και απόλυτα δροσερό!
Mandarin Oriental Barcelona

Mandarin Oriental Barcelona

Ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία Mandarin Oriental, που βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής της Βαρκελώνης - κοντά σε αξιοθέατα και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την γκέι συνοικία Eixample. Το να πούμε ότι αυτό το ξενοδοχείο είναι πολύ στυλιζαρισμένο θα ήταν υποτιμητικό. Πράγματι, οι εσωτερικοί χώροι είναι αρκετά θεαματικοί. Ακόμα και η βόλτα από την είσοδο στη ρεσεψιόν είναι εμπειρία. Τα δωμάτια είναι εντυπωσιακά μοντέρνα με λεπτές συμβουλές για την κληρονομιά του Mandarin. Δεν είναι τεράστια, αλλά προσφέρουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις και μπορείτε να περιμένετε άψογη εξυπηρέτηση από την άφιξη έως την αναχώρηση. Το ξενοδοχείο έχει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο του 9ου ορόφου (και η πισίνα) προορίζεται για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και το σπα! Χώρος άνω των 1,000 m² που περιλαμβάνει πισίνα 12 μέτρων, γυμναστήριο και 8 αίθουσες περιποίησης.
TWO Hotel by Axel Barcelona

TWO Hotel Barcelona by Axel

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφραση φύλου. Το TWO Hotel Barcelona by Axel είναι ένα γραφικό ετερο-φιλικό ξενοδοχείο που προσφέρει μια υπέροχη και εξαίσια εμπειρία. Το TWO Hotel Barcelona, ​​που βρίσκεται στο Gayxample Barcelona με χώρο στάθμευσης στο ίδιο κτίριο, διαθέτει 87 όμορφα δωμάτια με το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εξοπλισμού , αντικατοπτρίζοντας μια άνετη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί, εξοπλιστεί και διακοσμηθεί ειδικά για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο και κομψό περιβάλλον με μέγιστη άνεση. Το Two Hotel Barcelona by Axel διαθέτει μια ταράτσα όπου βρίσκεται το Sky Bar και το Wellness Club by Axel με πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα και τζακούζι όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα, τα κοκτέιλ, τα σνακ και τη μοναδική ατμόσφαιρα του Axel Hotels και την ετεροφιλική φιλοσοφία του.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Βαρκελώνη Εκδηλώσεις