Μάλαγα, Ισπανία

Χάρτης της Μάλαγα Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης της Μάλαγα. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

AC Marriot Μάλαγα

Ac Hotel Malaga Palacio

Το AC Hotel Malaga Palacio by Marriott είναι ένα φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Μάλαγα. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στη μαρίνα και αποτελεί την ιδανική βάση για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη Μάλαγα. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα, κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο. Διαθέτουν επίσης καθιστικό και μίνι μπαρ. Οι επισκέπτες του AC Hotel Malaga μπορούν να απολαύσουν διεθνή κουζίνα στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, ενώ στην περιοχή μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό, όπως το Café de Estraperlo, ένα δημοφιλές καφέ και μπαρ για γκέι. Τα αξιοθέατα της Μάλαγα, όπως το Μουσείο Πικάσο και η Αλκαζάμπα της Μάλαγα, απέχουν 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Ο καθεδρικός ναός της Μάλαγα και το Μουσείο της Μάλαγα βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια.