Γκέι Χάρτης της Μυκόνου

Γκέι Χάρτης της Μυκόνου

Ο διαδραστικός χάρτης της Μυκόνου. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Beach Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Villa

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Elysium

Elysium Hotel

ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ. Ένα διάσημο γκέι ξενοδοχείο στη Μύκονο, το Elysium προσφέρει εκπληκτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου και στο Αιγαίο Πέλαγος, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την κατηφόρα της γκέι νυχτερινής ζωής γύρω από το Παλιό Λιμάνι. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Είναι το σπίτι του Elysium Sunset Bar, ενός δημοφιλούς γκέι προορισμού που φιλοξενεί νυχτερινές εκπομπές κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής και έχει υπέροχα κοκτέιλ για να πιείτε καθώς δύει ο ήλιος. Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο, δωρεάν WiFi. Τα deluxe δωμάτια διαθέτουν μικρή κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν την αίθουσα υδρομασάζ, τη σάουνα και το ατμόλουτρο. Όπως και με τα περισσότερα άλλα θέρετρα ομοφυλόφιλων, περιμένετε να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο. Αλλά η διαμονή σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον με ζεστούς άνδρες γύρω από την πισίνα αξίζει σίγουρα το επιπλέον κόστος.
Ξενοδοχείο Greco Philia Luxury Suites

Smy Mykonos Suites & Villas (ex Greco Philia Luxury Suites and Villas)

Εκπληκτικό boutique θέρετρο με 18 πολυτελείς σουίτες και βίλες, σκαρφαλωμένα στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στην παραλία Ελιά. Ξυπνήστε με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα βουνά και τα γειτονικά νησιά. Κάθε δωμάτιο έχει μοναδικό στιλ με στρώμα Tempur, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και ηχομονωμένα παράθυρα. Ορισμένες βίλες διαθέτουν ακόμη και ιδιωτικό υδρομασάζ. Προσφέρει δωρεάν μίνι μπαρ, καφετιέρα Tassimo και δωρεάν Wi-Fi. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι το μεσημέρι, ενώ ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει νόστιμα θαλασσινά για δείπνο. Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς κατόπιν αιτήματος από/προς την παραλία της Ελιάς. Αν δεν σας αρέσει να βγείτε στην παραλία, χαλαρώστε σε μια από τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα ή απολαύστε ένα κοκτέιλ στο μπαρ. Οι εγκαταστάσεις σπα περιλαμβάνουν σάουνα, ατμόλουτρο και αίθουσα μασάζ.
Elena Hotel Μύκονος

Elena

Το Elena Mykonos είναι ένα φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου, στην Ελλάδα. Απέχει λίγα λεπτά από όλη την τοπική σκηνή της Χώρας της Μυκόνου και μόλις 5 λεπτά από την παραλία! Το μπαρ Jackie O' και το Babylon απέχουν επίσης λιγότερο από 10 λεπτά. Τα δωμάτια διαθέτουν standard, θέα στη θάλασσα και junior σουίτες σε εξαιρετική τιμή. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, 24ωρη ρεσεψιόν και πρωινό σε μπουφέ. Τα δωμάτια είναι όλα πρόσφατα επιπλωμένα και έχουν μοντέρνο στιλ για την τέλεια οπή στο νησί. Το Elena διαθέτει επίσης εστιατόριο στις εγκαταστάσεις που σερβίρει αυθεντικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το Elena Hotel προσφέρει επίσης υπηρεσία μεταφοράς/παραλαβής από το Παλιό Λιμάνι και το κέντρο της πόλης κατόπιν αιτήματος.
Ξενοδοχείο Kensho Ornos

Kensho Ornos

Το ξενοδοχείο Kensho Ornos είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους boutique ιδιοκτησία στην περιοχή Ορνός της Μυκόνου. Το ξενοδοχείο είναι μοντέρνο και κομψό με καταλύματα υψηλών προδιαγραφών. Οι περισσότεροι τύποι δωματίων διαθέτουν δική τους μικρή πισίνα ή ιδιωτικό υδρομασάζ και έχουν θέα στη γύρω πόλη και την παραλία του Ορνού. Τα δωμάτια στο Kensho Ornos διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση LDC 40 ιντσών, επιφάνεια εργασίας, δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, καφετιέρα, πολυτελείς ρόμπες και προϊόντα περιποίησης, σύστημα μουσικής ipad στο δωμάτιο, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών και φωτιστικό καθρέφτη μακιγιάζ στον βασικό εξοπλισμό. Πετσέτες και Περιλαμβάνονται επίσης λευκά είδη και το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και θυρωρείο εάν χρειαστείτε οτιδήποτε. Υπάρχει επίσης ένα ηλιοβασίλεμα και μπαρ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου για ποτά με θέα στην παραλία, η οποία απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια. Το Kensho Ornos διαθέτει χώρο βραβευμένο εστιατόριο: Η πλούσια γαστρονομική κουλτούρα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας συναντά τις σύγχρονες τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και η ομάδα του σας ταξιδεύουν για να εξερευνήσετε παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα κυκλαδίτικα προϊόντα μεταμορφωμένα σε σύγχρονες τεχνικές γαστρονομίας. Διαθέτει μια μοναδική εγκατάσταση Cave Spa, με μια μοναδική εσωτερική πισίνα και μια μεγάλη ποικιλία από μαθήματα και θεραπείες και μαθήματα για να κάνουν τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτική Το .Kensho Ornos μπορεί επίσης να προσφέρει ένα ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη και να σας βοηθήσει με τη μεταφορά και την κράτηση εκδρομών κατόπιν αιτήματος.
Riva Suites

Riva Suites

Το Riva Suites είναι κατασκευασμένο σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ και προσφέρει φανταστική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ένα από τα καλύτερα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους μέρη για διαμονή στη Μύκονο. Αυτές οι πολυτελείς μυκονιάτικες σουίτες και δωμάτια βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο παλιό λιμάνι, δίπλα στη θάλασσα, λίγα μόλις βήματα από την πολυσύχναστη καρδιά της πόλης, που προσφέρει τα πάντα, από εκλεκτές γευστικές εμπειρίες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα μέχρι υπέροχα ψώνια και έντονη νυχτερινή ζωή. Τα δωμάτια είναι ανοιχτά στο δικό τους επιπλωμένο αίθριο, με θέα στο αστραφτερό Αιγαίο Πέλαγος και τα περισσότερα διαθέτουν υπαίθριο υδρομασάζ. Οι ευρύχωρες σουίτες είναι ανοιχτές στην ιδιωτική τους επιπλωμένη βεράντα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην εκθαμβωτική πόλη της Μυκόνου και στη θάλασσα. Είτε μένετε για λίγες μέρες είτε περισσότερο, το φιλικό προσωπικό έχει στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για να εξασφαλίσει μια αξέχαστη διαμονή. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις για χρήση από τους επισκέπτες. Αποκλειστική προσφορά: Μείνετε 7, πληρώστε 6 διανυκτερεύσεις για κρατήσεις απευθείας στον ιστότοπο του ξενοδοχείου.
Super Rockies Resort

Super Rockies Resort

Το Super Rockies Resort είναι ένα συγκρότημα φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους ανεξάρτητων, πολυτελών ενοικιαζόμενων παραλιών, που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παραλία Super Paradise - αγαπημένη μεταξύ των μελών της LGBT+ κοινότητας. Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη σκηνή gay party της Μυκόνου εδώ, με το Jackie O's μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το θέρετρο! Κάθε βίλα έχει σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό στο φυσικό τοπίο, έχοντας διατηρήσει και τονίσει τους προστατευόμενους εμβληματικούς βραχώδεις σχηματισμούς. Οι εξωτερικοί χώροι ενσωματώνονται άψογα ανάμεσα σε εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς και συμπληρώνονται από πολύχρωμους και ευωδιαστούς κήπους. Οι εσωτερικοί χώροι των βιλών διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για εύκολα γεύματα και άνετους χώρους καθιστικού/αναψυχής. Όλες οι βίλες διαθέτουν ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους αναψυχής με μπάρμπεκιου μπαρ και τραπεζαρίες και υπαίθρια ντους, όλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στην πισίνα και στον χώρο της πισίνας αναψυχής με απεριόριστη θέα στη θάλασσα που μοιράζονται οι επισκέπτες. Κάθε βίλα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδικά χαρακτηριστικά και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 8 άτομα - ιδανική για ένα διασκεδαστικό ομαδικό ταξίδι ή μια ρομαντική απόδραση ζευγαριού!
Akkadian Boutique Hotel

Akkadian Boutique Hotel

Το Akkadian Boutique είναι ένα από τα κορυφαία πολυτελή ακίνητα 5 αστέρων μόνο για γκέι στη Μύκονο, όπου η φιλοσοφία είναι απλή, μια μοντέρνα αλλά παραδοσιακά διακοσμημένη ιδιοκτησία σε έναν ασφαλή και φιλόξενο απομονωμένο χώρο, μόλις λίγα βήματα από την τοπική παραλία και λίγο έξω από την πολυσύχναστη πόλη της Μυκόνου . Επιλέξτε από ένα κλασικό δωμάτιο με θέα στην αυλή ή στην πισίνα ή επιλέξτε μια από τις πιο πολυτελείς ακκαδικές σουίτες με ιδιωτικές πισίνες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που αναμένονται από ένα πολυτελές κατάλυμα. Μέσα στο ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης το Anu Bar Restaurant, το οποίο σερβίρει ένα γαστρονομικό καταφύγιο μεσογειακών πιάτων με εξωτικές ασιατικές πινελιές, που γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και την περιεκτικότητα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Χαλαρώστε στο χώρο της πισίνας, καθώς και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις γυμναστηρίου του ξενοδοχείου και στις προσφερόμενες υπηρεσίες μασάζ, καθώς και απολαμβάνοντας ζωντανές παραστάσεις και εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε τη χαλαρή πολυτελή ατμόσφαιρα ενώ θα είστε κοντά σε όλους δράση έχει να προσφέρει η Μύκονος.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Μύκονος Εκδηλώσεις