Γκέι χάρτης της Πράγας

Γκέι χάρτης της Πράγας

Ο διαδραστικός χάρτης της Πράγας. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hilton Prague

Hilton Prague

Το Hilton Prague είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο που καλωσορίζει τους επισκέπτες στην καρδιά του κέντρου της Πράγας και της γκέι σκηνής, στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, λίγα λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο και μόλις 25 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο. Τα δωμάτια είναι καλόγουστα σύγχρονα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi, ενώ διαθέτουν επίσης executive ορόφους και σαλόνια για να απολαύσετε. Το Hilton Prague διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, συμπεριλαμβανομένου του Able Butcher, μιας συναρπαστικής γαστρονομικής εμπειρίας με το «Le Petit Chef», τον μικρότερο σεφ του κόσμου ως διασκέδασή σας! Το Hop House beer & sports bar σερβίρει επίσης διάφορες τσέχικες μπίρες για να τις δοκιμάσετε. Το κομψό Cloud 9 Sky Bar & Lounge παραμένει το εξέχον χαρακτηριστικό στην ταράτσα του Hilton Prague, 40 μέτρα πάνω από τον ποταμό Μολδάβα. Με την εκπληκτική θέα στην πόλη, τις εξωτερικές βεράντες, τα επώνυμα κοκτέιλ και τα αναψυκτικά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στη νέα πισίνα, τη σάουνα ή το χαμάμ ή να επιδοθούν σε μια μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις σπα, καθώς και να απολαύσουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, καθιστώντας το την τέλεια βάση κατά την επίσκεψή τους στην πόλη. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες και για απευθείας κράτηση.

Hilton Prague Old Town

Το Hilton Prague Old Town είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο, όπως υποδηλώνει το όνομα, ακριβώς στην καρδιά της Πράγας, μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. , Μπαρ και δωμάτια, με άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης. Τα δωμάτια και οι σουίτες των επισκεπτών έχουν ντιζάιν αρ ντεκό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, wifi, ιταλικά μαρμάρινα μπάνια και τα executive δωμάτια έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε μια γωνιά lounge στο ξενοδοχείο. Το Zinc Restaurant προσφέρει κοσμοπολίτικη κουζίνα και εκλεκτά τσέχικα κλασικά με μοντέρνα πινελιά, καθώς και μια επιλογή από τα αγαπημένα κρασιά των Γενικών Διευθυντών. Το Zinc Lounge and Bar είναι ιδανικό για σνακ, καφέ ή κοκτέιλ από το τρόλεϊ art deco Martini. Διαθέτει επίσης τσέχικη προσφορά κρασιών με τοπικά εδέσματα για μια αυθεντική τσέχικη εμπειρία. Το LivingWell Health Club & Spa διαθέτει γυμναστήριο ανοιχτό όλο το 24ωρο, εσωτερική πισίνα με jet stream, σάουνα καθώς και μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις σπα Για να απολαύσετε. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες και για απευθείας κράτηση.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Πράγα Εκδηλώσεις