Σαντορίνη Γκέι Χάρτης

Σαντορίνη Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός μας χάρτης της Σαντορίνης. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Perivolas Lifestyle Houses

Σε έναν βράχο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το Perivolas είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους υπόσκαφο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σαντορίνη, Ελλάδα. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο αποτελείται από 22 ιδιωτικές κατοικίες σε ανακαινισμένες σπηλιές 300 ετών και προσφέρει κομψή, χαλαρή και οικεία νησιώτικη ζωή. Κάθε σουίτα διαθέτει υπνοδωμάτιο, άνετο σαλόνι, ιδιωτικό μπάνιο καθώς και κλιματισμό και δωρεάν wifi. Οι επισκέπτες μπορούν να τοστούν στον ελληνικό ήλιο χαλαρώνοντας δίπλα στην εξωτερική πισίνα υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ, καθώς και γυμναστήριο και εγκαταστάσεις σπα με μασάζ. Σε μια ανακαινισμένη κάβα, το γαλήνιο εστιατόριο Perivolas εξυπηρετεί αποκλειστικά τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το σύγχρονο ελληνικό μενού περιλαμβάνει καθημερινές σπεσιαλιτέ με γευστικά εποχικά τοπικά προϊόντα. Υπάρχουν μερικές gay παραλίες στο νησί, ρίξτε μια ματιά στον gay οδηγό μας για την παραλία.

Pegasus Suites & Spa

Το Pegasus Suites & Spa, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Ημεροβίγλι, προσφέρει στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στο Αιγαίο από την άνεση των δικών τους ιδιωτικών σουιτών. Το ξενοδοχείο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, κέντρο σπα και ευεξίας, καθώς και ένα γκουρμέ εστιατόριο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία καταλυμάτων, όπως σουίτες με ιδιωτική ή μικρή πισίνα, μπανιέρα-υδρομασάζ ή υδρομασάζ. Όλες οι σουίτες είναι κλιματιζόμενες και περιλαμβάνουν καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης γυμναστήριο και υπηρεσίες θυρωρείου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό ή ελαφριά γεύματα και ποτά στο σνακ μπαρ, απολαμβάνοντας τη θέα στην πισίνα και στη θάλασσα. Το γκουρμέ εστιατόριο "Under the Stars" του ξενοδοχείου σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Το Pegasus Spa διαθέτει σάουνα, εσωτερική πισίνα με εγκαταστάσεις υδρομασάζ, χαμάμ και πολλές περιποιήσεις μασάζ με επιπλέον χρέωση.