Γκέι Χάρτης της Στοκχόλμης

Γκέι Χάρτης της Στοκχόλμης

Ο διαδραστικός χάρτης της Στοκχόλμης. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

ξενώνας stf zinkensdamm

STF Zinkensdamm Hostel

Καλώς ήρθατε στο Zinkensdamm Urban Garden, έναν μοναδικό ξενώνα που βρίσκεται στο καταπράσινο πάρκο Tantolunden στη ζωντανή συνοικία Södermalm της Στοκχόλμης. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον hostel προσφέρει μοντέρνα ιδιωτικά δωμάτια και κοινόχρηστους κοιτώνες λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της πόλης και τα κορυφαία αξιοθέατα της Στοκχόλμης. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης της Στοκχόλμης, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο φιλόξενο εστιατόριο και μπαρ του ξενοδοχείου που σερβίρει νόστιμα τοπικά πιάτα και craft μπίρες. Το εξυπηρετικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει εμπιστευτικές συμβουλές για να βοηθήσει τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη σουηδική περιπέτεια. Με δωρεάν Wi-Fi, ενοικιάσεις ποδηλάτων και 24ωρη ρεσεψιόν, το Zinkensdamm έχει όλα όσα χρειάζεται ο έμπειρος ταξιδιώτης. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν τη Στοκχόλμη σαν ντόπιοι, κάνοντας κράτηση για κουκέτα ή ιδιωτικό δωμάτιο εδώ σήμερα!
νομαδικό σπήλαιο Στοκχόλμη

Nomad Cave Hostel

Καλώς ήρθατε στο Nomad Cave, έναν ζωντανό ξενώνα για νέους που βρίσκεται στο κέντρο της Στοκχόλμης. Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάλυμα διαθέτει κομψό σκανδιναβικό ντιζάιν, φιλική εξυπηρέτηση και εξαιρετικές ανέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από ιδιωτικά δωμάτια έως κοινόχρηστους κοιτώνες, όλα εξοπλισμένα με άνετα κλινοσκεπάσματα. Η ασυναγώνιστη τοποθεσία του ξενώνα απομακρύνει τους επισκέπτες από τα κορυφαία αξιοθέατα της Στοκχόλμης, όπως η Παλιά Πόλη, καθώς και τα μοντέρνα καταστήματα, τα καφέ και η νυχτερινή ζωή. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν 3 λεπτά με το μετρό ή απολαυστικά 15 λεπτά με τα πόδια για να φτάσουν σε εμβληματικά αξιοθέατα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, κλινοσκεπάσματα, 24ωρη ρεσεψιόν και πολλά άλλα. Με τη γοητεία και την άνεσή του, το Nomad Cave επιτρέπει στους ταξιδιώτες να μείνουν σε προσιτές τιμές ενώ εξερευνούν μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες της Ευρώπης.
City Backpackers Hostel Στοκχόλμη - Γκέι Ξενώνες

City Backpackers Hostel

Καλώς ήρθατε στο City Backpackers, τον βραβευμένο ξενώνα της Στοκχόλμης για περισσότερα από 20 χρόνια. Αυτή η πολυσύχναστη ιδιοκτησία διευκολύνει την εμπειρία της πραγματικής Στοκχόλμης με περιηγήσεις και δραστηριότητες στη γειτονιά. Οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν άλλους ταξιδιώτες σε μεικτούς κοιτώνες ή ιδιωτικά δωμάτια και στη συνέχεια να τροφοδοτήσουν το μπαρ και το εστιατόριο των εγκαταστάσεων. Το εξυπηρετικό προσωπικό λατρεύει να μοιράζεται κρυμμένα πετράδια έξω από τις τυπικές τουριστικές διαδρομές. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε περιπέτειες με ξεναγό, όπως περιηγήσεις με ποδήλατο και πεζοπορία στο δάσος ή να βγουν από το μονοπάτι μόνοι τους - τα κυριότερα αξιοθέατα είναι ακόμα μια εύκολη διαδρομή με τα πόδια ή το μετρό. Με δωρεάν προνόμια, όπως πρόσβαση στη σάουνα, παιχνίδια και WiFi, το City Backpackers το κάνει διασκεδαστικό και προσιτό. Κάντε νέους φίλους από όλο τον κόσμο όταν κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας στη Στοκχόλμη εδώ. Αυτό είναι το μέρος για να ξεκινήσετε άνετα νέες ανακαλύψεις!

Ομοφυλόφιλος Στοκχόλμη Εκδηλώσεις