Χάρτης Marbella Gay

Χάρτης Marbella Gay

Ο διαδραστικός χάρτης της Marbella gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Amare CLub Marbella

Amare Beach Hotel Marbella

Το πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους γκέι βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Μαρμπέγια, το Amare Beach Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να ανακαλύψουν σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Club de Golf Los Naranjos, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπαλκόνι ή μερική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τις παροχές που προσφέρονται, όπως η εξωτερική πισίνα, ο κήπος και το αποκλειστικό σπα της Germaine de Capuccini. Το εστιατόριο του Amare Marbella Beach Hotel προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στην ηλιόλουστη βεράντα. Εναλλακτικά, υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το δημοφιλές γκέι μπαρ FENIX και άλλες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης βρίσκονται πολύ κοντά.
Ξενοδοχείο Claude Marbella

Hotel Claude Marbella

Το Hotel Claude είναι το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές boutique ξενοδοχείο που υπάρχει στη Marbella της Ισπανίας. Το ξενοδοχείο έχει πλούσια ιστορία και είναι ένα πρώην αρχοντικό της Eugenia de Montijo, αυτοκράτειρας της Γαλλίας και συζύγου του Ναπολέοντα Γ'. Αυτό το αρχοντικό του 17ου αιώνα είναι γεμάτο ιστορία και μεγαλοπρέπεια, ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για έναν σύγχρονο επισκέπτη ξενοδοχείου. Ανακαινισμένο το 2020, το Hotel Claude διαθέτει μόνο 7 δωμάτια, 3 superior, 3 πολυτελή και 1 σουίτα, καταλαμβάνοντας τις 7 επαρχίες της Ανδαλουσίας. Στην καρδιά του ξενοδοχείου υπάρχει μια μαρμάρινη αυλή και μια ρομαντική βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στα αξιοθέατα και τους ήχους της Marbella γύρω της. Τα δωμάτια του Hotel Claude διαθέτουν πολυτελή κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, ιδιωτικά μπάνια με πολυτελή προϊόντα περιποίησης, ρόμπες, USB, δωρεάν wifi, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν μίνι μπαρ, smart τηλεόραση 43 ιντσών με καλωδιακή τηλεόραση, tablet, bluetooth και συστήματα ήχου MP3 και ασύρματη φόρτιση κινητού. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 24ωρο θυρωρείο, δωρεάν τσάι/καφέ, δωρεάν εμφιαλωμένο νερό και μπορεί να κανονίσει μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και υπηρεσία δωματίου, καθώς και δωρεάν εφημερίδες και αντάπτορες. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το Claude Cafe, έναν χώρο αρ ντεκό που σερβίρει ποτά και καφέ, καθώς και το The Claude Library που διαθέτει ένα μπαρ ειλικρίνειας, ώστε να μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι κρασί με ένα βιβλίο στο χαλαρό περιβάλλον του. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης τις δικές του επιχειρηματικές εγκαταστάσεις. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες και κρατήσεις.