Ομοφυλοφιλικός χάρτης του Άμστερνταμ

Ομοφυλοφιλικός χάρτης του Άμστερνταμ

Ο διαδραστικός χάρτης gay του Άμστερνταμ Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
προβολή

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Boutique Boutique Άμστερνταμ

Amsterdam Boutique Apartments

Προσφέροντας μόνο δύο υπερκομψά και πολύ ευρύχωρα πολυτελή διαμερίσματα, αυτό το μέρος είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε λίγη ιδιωτικότητα και άνεση. Η μονάδα 1 υπνοδωματίου διαθέτει κρεβάτι king size, ντους ψιλής βροχής και μπανιέρα τζακούζι με οπίσθιο φωτισμό. Το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων σε χωριστά επίπεδα διαθέτει ένα king-size και ένα queen-size κρεβάτι και υπέροχη θέα στο κανάλι. Και τα δύο διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με καφετιέρα Nespresso, ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα. Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων. Ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων. Αυτή η κεντρική τοποθεσία απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από μερικούς από τους καλύτερους χώρους για γκέι στην περιοχή Άμστελ. Οι πολύ φιλικοί προς τους ομοφυλόφιλους ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να κανονίσουν τα εισιτήρια του φεστιβάλ εκ των προτέρων, εάν απαιτείται.
Κέντρο IBIS Άμστερνταμ

Ibis Amsterdam Centre

Το IBIS Amsterdam Centre βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η πλατεία Rembrandtplein και η πλατεία Leidseplein με τα πολλά μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το σύλλογο γκέι κρουαζιέρας The WEB, το Cuckoo's Nest και η Sauna Nieuwezijds βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το μουσείο Madame Tussauds, η πλατεία Dam, το Rijksmuseum και το Μουσείο Βαν Γκογκ είναι εύκολα προσβάσιμα με το μετρό ή το τραμ. Μια κρουαζιέρα στο κανάλι μπορεί να οργανωθεί σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Η ιδανική τοποθεσία δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό δίνει στους επισκέπτες μας εύκολη πρόσβαση στην υπόλοιπη όμορφη πόλη με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις. Όλα τα δωμάτια για μη καπνιστές διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, σνακ ή απλώς ποτά είναι όλα διαθέσιμα στο Chill#49. Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και μηχανήματα αυτόματης πώλησης, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποτά και σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
IBIS Amsterdam Stopera

IBIS Amsterdam Centre Stopera

Ένα δημοφιλές ξενοδοχείο Travel Gay. Το IBIS Centre Stopera στο κέντρο της πόλης. Η Waterlooplein, ο κεντρικός σταθμός και η πλατεία Rembrandtplein βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια και 20 λεπτά από το Café 't Mandje, το Queen's Head και άλλα gay μπαρ. Το Madame Tussauds, η πλατεία Dam, το Rijksmuseum και το Μουσείο Βαν Γκογκ είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα, με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, κάνοντας τις διάφορες συνοικίες και τις εξωτερικές περιοχές της πόλης σε απόσταση αναπνοής. Όλα τα μοντέρνα δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέτουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στο κανάλι (με επιπλέον χρέωση). Υπάρχει μια μεγάλη αυλή όπου μπορείτε να κάνετε παρέα το καλοκαίρι. Ένα ωραίο πρωινό σε μπουφέ σερβίρεται στο εστιατόριο. Διατίθενται μεσημεριανό γεύμα, σνακ ή απλώς ποτά. Πολλά εστιατόρια και καφέ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
W Hotel Amsterdam

W Amsterdam

Το W Amsterdam είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο στο παλιό κέντρο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Απλωμένο σε δύο μνημειώδη κτίρια, ένα πρώην τηλεφωνικό κέντρο και μια τράπεζα, το W Amsterdam προσφέρει ένα συναρπαστικό μείγμα σχεδιασμού ολλανδικής κληρονομιάς και σύγχρονου στιλ στην καρδιά του κέντρου της πόλης, ακριβώς έξω από την πλατεία Dam, με εύκολη πρόσβαση σε έντονη νυχτερινή ζωή, φαγητό, ψώνια , και τη σκηνή της μόδας. Αφού επιλέξετε την πλευρά του δρόμου για να μείνετε (W Bank ή W Exchange), περιμένετε πολυτελή μοντέρνα δωμάτια και για όσους έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό πολυτελείς σουίτες με επιλογή από θέα στο Αίθριο, την Πόλη, το Παλάτι ή το Κανάλι. Οι παροχές περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης Bliss SPA για όλους τους επισκέπτες του W Hotel, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, ντους ψιλής βροχής, ασύρματα ηχεία και 24ωρη τραπεζαρία στο δωμάτιο και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατόπιν αιτήματος. Οι σουίτες WOW loft διαθέτουν ακόμη και δικά τους σαλόνια, πολλά μπάνια και επώνυμα στρογγυλά κρεβάτια! Αφεθείτε σε ένα από τα εστιατόρια προορισμού The Duchess, ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin σε χαρακτηριστικές σκηνές του Mr Porter, που συνδυάζει περίτεχνα το κύρος ενός μοντέρνου ψητοπωλείου με το θόρυβο ενός κομψού lounge. Γευτείτε μοναδικές γουλιές στο W Lounge στον τελευταίο όροφο με θέα στο Βασιλικό Παλάτι και τα φώτα της πόλης. Το W Amsterdam διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το AWAY Spa για απόλυτη χαλάρωση, καθώς και για επαγγελματικές συναντήσεις και γάμους. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες, ερωτήσεις και κρατήσεις.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Άμστερνταμ Εκδηλώσεις