Χάρτης Αλγκάρβε Γκέι

Χάρτης Αλγκάρβε Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Algarve gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Υπηρεσία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενώνας με θέα στο Palm

Palm View Guesthouse

Το Palm View Guesthouse είναι ένα μοναδικό, μόνο για ενήλικες, Bed & Breakfast ιδιοκτησίας ομοφυλόφιλων στην Praia da Luz, στο Αλγκάρβε. Straight και gay friendly. Στεγάζεται σε ένα όμορφο πλήρως ανακαινισμένο σπίτι με πέντε μοναδικά σχεδιασμένα δίκλινα δωμάτια. Ο ξενώνας διαθέτει ηλιακή θερμαινόμενη πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας και πολλά μικρά άνετα μέρη για να χαλαρώσετε στους κήπους. Χαλαρώστε στην άνετη βεράντα του τελευταίου ορόφου με φανταστική θέα στους φοίνικες, την πισίνα, τον κήπο, τη θάλασσα από τη μία πλευρά και από την άλλη τα μακρινά βουνά Monchique. Ο κήπος περιλαμβάνει περισσότερους από 70 φοίνικες, οπωροφόρα δέντρα, λαχανικά και όμορφα λουλούδια. Υπάρχει επίσης μια λίμνη με χρυσόψαρα και βατράχους. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα νόστιμο φρέσκο ​​πρωινό που σερβίρεται στην εξωτερική βεράντα ή στο σπίτι. Ο Ξενώνας απέχει 15 λεπτά με τα πόδια ή 2-3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία και πολλά εστιατόρια και μπαρ στην Praia da Luz. 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στη ζωντανή πόλη Λάγος. Αν ψάχνετε για γκέι ρούχα προαιρετικές παραλίες, μπορείτε να φτάσετε σε αρκετές κοντινές και σε 10-30 λεπτά με το αυτοκίνητο.