Gay Χάρτης του Βερολίνου

Gay Χάρτης του Βερολίνου

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης στο Βερολίνο. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
κουλτούρα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ταξιδιωτικός οδηγός

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Καφετέρια

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Axel Hotel Βερολίνο

Axel Hotel Berlin

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. Η Axel δεν θέλει να ορίσει τα Axel Hotels ως φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, γι' αυτό εισάγουν έναν νέο όρο: hetero-friendly. Το Axel Hotel Berlin, βρίσκεται στο Schöneberg, την καρδιά της γκέι σκηνής της πόλης, η «ετερόφιλη» αλυσίδα είναι συναρπαστική για το κοσμοπολίτικο πνεύμα, τον προσεκτικό συνδυασμό σχεδιασμού και άνεσης και για άριστη εξυπηρέτηση. Η γοητεία και ο κομψός συνδυασμός χρυσού σε μαύρο, επικάλυψη και υφές κάνουν το Axel Hotel Berlin έναν μοναδικό χώρο στη γερμανική πρωτεύουσα. Το Axel Hotel Berlin είναι γνωστό για την ανοιχτόμυαλη ατμόσφαιρα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του. Το ελκυστικό και φιλικό προσωπικό προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και γνωρίζει την τοπική γκέι σκηνή. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, αποπνέει αίγλη και κομψότητα. Το Axel Hotel Berlin διαθέτει 87 ντιζάιν standard δωμάτια, σουίτες και junior σουίτες και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να παρέχουν μέγιστη άνεση στους επισκέπτες μας με: king size κρεβάτι, τηλεόραση με οθόνη plasma, θυρίδα ασφαλείας, υπηρεσία δωματίου και wi-fi. Τα δωμάτια του Axel Hotel Berlin βρίσκονται σε χώρους που χαρακτηρίζουν το κυλινδρικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού κτηρίου. Το Axel Hotel Berlin διαθέτει εστιατόριο και χώρο ευεξίας και γυμναστικής με γυμναστήριο, σολάριουμ, χαμάμ και το περίφημο υπαίθριο τζακούζι μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Axel Hotels και την ετεροφιλική του φιλοσοφία. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε επίσης το κανάλι του ξενοδοχείου στο Youtube για μια περαιτέρω ματιά στη μάρκα και την ιδιοκτησία.

Two Hotel Berlin By Axel

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. Το TWO Hotel Berlin by Axel βρίσκεται στην οδό Bundesallee, στη μυθική συνοικία Charlottenburg-Wilmersdorf, που συνδυάζει αναψυχή, ψώνια και πέρα ​​από καλή γαστρονομία. Το ξενοδοχείο απέχει μόνο λίγα λεπτά από τον πιο διάσημο εμπορικό δρόμο Kurfürstendamm που βρίσκεται στη διάσημη γκέι συνοικία Schöneberg, και διαθέτει 86 μοντέρνα δωμάτια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Το TWO Hotel Berlin είναι το τέλειο μέρος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε, πάντα πιστό στην έννοια του στυλ, του ντιζάιν, της άνεσης και του κοσμοπολίτικου περιβάλλοντος της Axel. TWO Hotel Berlin by Axel έχει ένα εστιατόριο και ένας χώρος ευεξίας με γυμναστήριο, χαμάμ και τζακούζι όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Axel Hotels και την ετεροφιλική φιλοσοφία του.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Berlin Εκδηλώσεις