Γκραν Κανάρια Γκέι Χάρτης

Γκραν Κανάρια Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός μας χάρτης Γκραν Κανάρια. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Axelbeach Maspalomas

AxelBeach Maspalomas

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. Το AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club προσφέρει την καλύτερη εμπειρία και διασκέδαση στο νησί με την καλύτερη ατμόσφαιρα, εγκαταστάσεις και αναψυχή, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Γκραν Κανάρια, μέρα και νύχτα. Το AxelBeach Maspalomas βρίσκεται στο Maspalomas, μόλις 1.5χλμ. από τη θάλασσα, διαθέτει 92 μοντέρνα διαμερίσματα, κατανεμημένα σε 4 ορόφους και άρτια εξοπλισμένα για να παρέχουν μέγιστη άνεση και ευκολία. Το συγκρότημα, μόνο για ενήλικες, έχει επίσης αρκετούς χώρους αναψυχής σχεδιασμένους και σχεδιασμένους αποκλειστικά για να βρείτε τη δροσερή ατμόσφαιρα των Axel Hotels και την πιο κοσμοπολίτικη συνάντηση. Έξω μπορούμε να βρούμε το Sky Bar, τον πιο πολυσύχναστο χώρο στο Axel και έτοιμο -Ζήστε στιγμές διασκέδασης, με μια υπέροχη εξωτερική πισίνα στην οποία μπορείτε να ανανεωθείτε, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να αποσυνδεθείτε στις ξαπλώστρες, επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες εκδηλώσεις και πάρτι που διοργανώνουμε όλη τη σεζόν. Λίγα μέτρα πιο πέρα ​​υπάρχει το Axel Lounge Garden , βρίσκεται σε έναν μεγάλο και ευχάριστο κήπο που περιβάλλεται από φοίνικες που το καθιστούν το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να αποδράσετε από τον κόσμο. Εάν είστε εθισμένοι στη γυμναστική, το ξενοδοχείο διαθέτει τον χώρο ευεξίας Axel με ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με στεγνές και υγρές σάουνες και καμπίνες μασάζ για να διαμορφώσετε το σώμα σας και να χαλαρώσετε το μυαλό σας.
Lopesan Villa del Conde

Lopesan Villa Del Conde

Το Lopesan Villa del Conde είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που απέχει μόλις 23 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο Γκραν Κανάρια. Το ξενοδοχείο έχει μια αίσθηση χωριού και ξενοδοχείου, με μια κεντρική πλατεία που μοιάζει περισσότερο με πλατεία. Εδώ θα βρείτε διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως Συναυλίες που πραγματοποιούνται για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Τα κτίρια των καταλυμάτων είναι φτιαγμένα για να μοιάζουν με κλασικά σπίτια των Καναρίων Νήσων, με δωμάτια που βλέπουν σε καταπράσινους κήπους, πισίνες και τον Ατλαντικό Ωκεανό. Όλα τα μπάνια διαθέτουν ντους που καταπραΰνουν τους μυς. Το σπα του ξενοδοχείου Ocean View προσφέρει εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό. Διαθέτει επίσης εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως τζακούζι με θαλασσινό νερό και ηλιόλουστη βεράντα. Το Lopesan διαθέτει πέντε εστιατόρια και πέντε μπαρ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Γκραν Κανάρια Εκδηλώσεις