καθεδρικός ναός του Ελσίνκι

Χάρτης Ελσίνκι Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Ελσίνκι. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Shop

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
κουλτούρα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Klaus K

Klaus K Hotel

Ανακαλύψτε τον μαγευτικό συνδυασμό αρ νουβό γοητείας και μοντέρνου σκανδιναβικού ντιζάιν στο Klaus K Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Ελσίνκι. Φωλιασμένο σε ένα όμορφο αρ νουβό κτήριο, το ξενοδοχείο μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπου η παράδοση συναντά τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Σε ιδανική τοποθεσία κοντά σε καταστήματα, γκαλερί, μουσεία και τουριστικά αξιοθέατα, το Klaus K Hotel προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα επιθυμείτε. Είτε κάνετε εξερεύνηση με τα πόδια είτε χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου και η στάση του τραμ ακριβώς έξω εξασφαλίζουν βολικές συνδέσεις. Βυθιστείτε στον μυστικιστικό κόσμο της φινλανδικής λαογραφίας και μυθολογίας, εμπνευσμένο από το εθνικό έπος της Φινλανδίας, Kalevala. Θέματα μυστικισμού, πάθους, επιθυμίας και ζήλιας ζωντανεύουν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Ως το πρώτο μέλος του Preferred Hotels & ResortsTM στη Φινλανδία, το Klaus K Hotel διαθέτει μοναδικά δωμάτια τέχνης που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με διάσημους Φινλανδούς σύγχρονους καλλιτέχνες.
Ξενοδοχείο Helka

Hotel Helka

Φωλιασμένο στην καρδιά του Ελσίνκι, το Hotel Helka δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μείνετε. είναι ένα ξενοδοχείο τέχνης και boutique με δέσμευση για ισότητα και βιωσιμότητα. Ως μέρος της πιστοποίησης Green Key και της εκστρατείας Discrimination Free Zone, η Helka αντιπροσωπεύει την ένταξη και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Κάθε διαμονή στο Hotel Helka συμβάλλει στα έργα της Φινλανδικής YWCA, υποστηρίζοντας κορίτσια και γυναίκες. Βυθιστείτε στο φινλανδικό ντιζάιν με τα έπιπλα Artek και απολαύστε ξεκούραστες νύχτες στα φινλανδικά κρεβάτια Hilding Anders στα προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτιά μας. Αφεθείτε στο πρωινό μας, που περιλαμβάνει κυρίως βιολογικά και τοπικά καλούδια, προσφέροντας το τέλειο ξεκίνημα για τη μέρα σας. Ξεκινήστε ή ολοκληρώστε τη μέρα σας με χαλάρωση στη σάουνα επισκεπτών μας, προσθέτοντας μια νότα ηρεμίας στην εμπειρία σας στο Ελσίνκι.
Ξενοδοχείο Clarion

Clarion Hotel

Καλώς ήρθατε στο Clarion Hotel Helsinki, ένα ξεχωριστό ορόσημο με τους εμβληματικούς πύργους ύψους 78 μέτρων, που το καθιστούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του Ελσίνκι. Εδώ στο Clarion, επαναπροσδιορίζουμε τη διαμονή σας. δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαμονή — είναι για το Clarion Living. Βυθιστείτε στην πολυτέλεια με μια υπέροχη πισίνα στον τελευταίο όροφο στον 16ο όροφο, το κομψό Skyroom Bar, 425 κομψά δωμάτια, ένα σύγχρονο κέντρο εκδηλώσεων και το δελεαστικό εστιατόριο Kitchen & Table. Το Clarion Hotel Helsinki βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Jätkäsaari στο Δυτικό Λιμάνι, που περιβάλλεται από τα όμορφα θαλασσινά τοπία του Ελσίνκι. Η θαλάσσια ατμόσφαιρα, αισθητή σε όλο το ξενοδοχείο, προσθέτει μια μοναδική πινελιά στην εμπειρία σας. Η αστική γοητεία του Jätkäsaari συμπληρώνεται από την εγγύτητά του στο κέντρο της πόλης του Ελσίνκι, εύκολα προσβάσιμο μέσω της κοντινής γραμμής του τραμ και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από τη γραμμή του μετρό.

Ομοφυλόφιλος Χέλσινκι Εκδηλώσεις