Χάρτης Gay του Λονδίνου

Χάρτης Gay του Λονδίνου

Ο διαδραστικός χάρτης gay του Λονδίνου. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Shop

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
καμπαρέ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Έλξη

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
προβολή

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Καφετέρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Z Hotel Soho

Το Z Hotel είναι το αποτέλεσμα μιας έξυπνης μετατροπής 12 γεωργιανών αρχοντικών σε ένα ντιζάιν ξενοδοχείο 85 δωματίων στην καρδιά του γκέι χωριού Soho, κοντά στα καλύτερα γκέι μπαρ όπως το VILLAGE Soho και το The Yard και το λεσβιακό μπαρ SHE Soho. Το ξενοδοχείο προσφέρει απίστευτη σχέση ποιότητας/τιμής. Τα μοντέρνα, κομψά δωμάτια, από 9μ² Μονόκλινα έως 14μ² Δίκλινα, είναι μια πραγματική κύρια κατηγορία στην αξιοποίηση του χώρου. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο «υγρό», τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας 40 ιντσών με τηλεόραση Sky, δωρεάν WiFi. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για ένα φιλικό καλωσόρισμα, αξιοπρεπές ντους, άνετο κρεβάτι και μια πρίζα για τον φορτιστή σας! Συχνά γεμάτο, γι' αυτό κάντε κράτηση νωρίς, ιδιαίτερα για διαμονές το Σαββατοκύριακο. Ξενοδοχείο με τις περισσότερες πωλήσεις στο Λονδίνο Travel Gay.
ME London από τη Melia

ME London by Melia

Το ME London βρίσκεται στο πρώην Marconi House όπου το BBC έκανε την πρώτη του εκπομπή το 1922. Προστέθηκε μια εκπληκτική επέκταση από γυαλί και πέτρα και το κτίριο μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο είναι επίσης κάτι που αξίζει να δείτε. Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στην πόλη, ηχομόνωση, κλιματισμό, κόμβους πολυμέσων, καφετιέρα Nespresso, υπέροχα κρεβάτια και μεγάλα πολυτελή μπάνια. Σε κοντινή απόσταση, υπάρχει μια τεράστια γκάμα από καταστήματα και εστιατόρια στο Covent Garden και μερικά από τα καλύτερα θέατρα. Σε 10 λεπτά με τα πόδια μπορείτε να φτάσετε στα gay μπαρ του Soho, τη σάουνα Pleasuredrome που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ποτάμι στο Βατερλό και G-A-Y @ Heaven κλπ. Το gay χωριό Vauxhall είναι προσβάσιμο με ταξί σε περίπου 15 λεπτά.
Ξενοδοχείο South Place

South Place Hotel

Πολυτελές ξενοδοχείο ανεξάρτητης ιδιοκτησίας, που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς Liverpool Street και Moorgate του μετρό. Το South Place διαθέτει εκπληκτικά δωμάτια σχεδιασμένα από Coran που συνδυάζουν την καλύτερη τεχνολογία: τηλεόραση Bang & Olufsen 4o", ατμοσφαιρικό φωτισμό, κέντρο πολυμέσων, δωρεάν WiFi. Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Λονδίνο από διεθνούς φήμης εστιάτορες D&D London. Επιβλέπει ο Executive Chef Tony Fleming όλα τα μενού και στα δύο εστιατόρια - αξίζει μια επίσκεψη ακόμα κι αν δεν μείνετε εδώ. Οι επισκέπτες έχουν αποκλειστική χρήση ενός καλά εξοπλισμένου γυμναστηρίου με εξοπλισμό TechnoGym και μηχανήματα καρδιαγγειακής άσκησης. Η εγγύτητα δύο μεγάλων σταθμών του υπόγειου σιδηρόδρομου κάνει πολύ εύκολη τη μετακίνηση στην πόλη Ο Πύργος του Λονδίνου, το Tower Bridge, η Tate Modern και το St Paul's βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
St Giles Λονδίνο - Ξενοδοχείο St Giles

St Giles London - A St Giles Hotel

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο Λονδίνο Travel Gay. Το St Giles προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής και βρίσκεται κοντά στα καταστήματα της Oxford Street, στα gay μπαρ και καταστήματα στο Soho. Αυτό που κάνει το St Giles να ξεχωρίζει είναι το τεράστιο κλαμπ αναψυχής στο χώρο - δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους Λονδρέζους εδώ και δεκαετίες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων, ελεύθερα βάρη, ζώνη καρδιαγγειακής άσκησης, σάουνα και ατμόλουτρο και γήπεδα μπάντμιντον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, παροχές για τσάι και καφέ, ψηφιακή θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά περισσότερα, προτιμήστε ένα μεγάλο Executive δωμάτιο που είναι κλιματιζόμενο, διαθέτει πιο πολυτελή προϊόντα περιποίησης και υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου.
Σάνγκρι-Λα στο Σαρντ

Shangri-La The Shard London

Μια εκπληκτική νέα προσθήκη στον ορίζοντα του Λονδίνου. The Shard το ψηλότερο κτίριο στην Ευρώπη. Στο εσωτερικό, που καταλαμβάνει τον 34ο-52ο όροφο, βρίσκεται το πρώτο ξενοδοχείο Shangri-La στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η θέα στο Λονδίνο από τα δωμάτια κόβει την ανάσα. Κάθε δωμάτιο ξενώνα που ελέγχεται με κλιματισμό διαθέτει επώνυμο κρεβάτι Shangri-La που αγκαλιάζει το περίγραμμα του σώματος και την τελευταία τεχνολογία στο δωμάτιο. Τα μπάνια είναι εξίσου εντυπωσιακά με μεγάλες μπανιέρες, ντους και προϊόντα περιποίησης Acqua di Parma. Η γκάμα επιλογών φαγητού εμπνευσμένη από την Ασία έχει ήδη γίνει προορισμοί για τους Λονδρέζους με τα δικά τους δικαιώματα. Το TING, το χαρακτηριστικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μοντέρνο ευρωπαϊκό μενού με διακριτικές ασιατικές επιρροές. Και μην χάσετε το GŎNG, το υψηλότερο κοκτέιλ μπαρ του Λονδίνου. Βρίσκεται στη νότια πλευρά του Τάμεση, σχεδόν πάνω από τους σταθμούς τρένων και μετρό του Λονδίνου Bridge.
Σελίνα Λονδίνο

Selina London

Με σειρές vintage καταστημάτων, κορυφαία μουσεία στον κόσμο και πολυάριθμες τοποθεσίες μουσικής ιστορίας, δεν είστε πολύ πιο εκκεντρικοί από το Camden, και με την αίθουσα ταινιών, το μπαρ και τη βεράντα του τελευταίου ορόφου, το Selina London σίγουρα ανταποκρίνεται στην εμβληματική φήμη της γειτονιάς. Είτε επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τα κοινόχρηστα αλλά αριστοκρατικά κοινόχρηστα δωμάτια του ξενοδοχείου είτε στον πολυτελή ιδιωτικό χώρο της σοφίτας, έχετε εγγυημένα μια αξέχαστη διαμονή στο Selina London. Ως επωνυμία, η Selina κατανοεί την αξία της διαφορετικότητας για την παροχή αξέχαστων ταξιδιωτικών εμπειριών και θα βρείτε τα νεύματα στην πολυπολιτισμική κοινότητα του Λονδίνου διάσπαρτη σε αυτή την εντελώς μοναδική ιδιοκτησία. Είτε είναι η ασταμάτητη νυχτερινή ζωή ή το γοητευτικό κανάλι που τραβούν την προσοχή σας, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εξερευνήσετε έναν από τους κόμβους εναλλακτικής κουλτούρας της Ευρώπης. Το Selina είναι μια συλλογή ξενοδοχείων και ξενώνων που εκτείνεται σε όλη την ήπειρο που είναι πραγματικά μοναδικά. Προσελκύοντας ταξιδιώτες με σακίδιο, ψηφιακούς νομάδες και ταξιδιώτες το Σαββατοκύριακο, το Selina προσφέρει όμορφα καταλύματα σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Διαθέτοντας ακίνητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάθε ξενοδοχείο Selina είναι εμπνευσμένο και βυθισμένο στην κουλτούρα που το περιβάλλει, και με φιλόξενο και έμπειρο προσωπικό, ένα ξενοδοχείο Selina είναι το ιδανικό μέρος για να βασίσετε την επόμενη περιπέτειά σας. Κατασκευασμένη ειδικά για τη σύγχρονη εποχή, η συλλογή συνδυάζει την ευεξία, τον τουρισμό και τη συνεργασία για να παρέχει αυθεντικούς χώρους που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη.
PubLove @ The Rose & Crown

PubLove @ The Rose & Crown

περιγραφή ιδιοκτήτη: Φαγητό και λάτρεις του πολιτισμού, συναρμολογήστε! Το Rose & Crown είναι η τέλεια βάση για να περιπλανηθείτε στους απίστευτους δρόμους του αβίαστα cool Southbank του Λονδίνου. Περπατήστε το μονοπάτι του Τάμεση για να δείτε τα μαγευτικά αξιοθέατα ή ξεκινήστε μια αυτοκαθοδηγούμενη εξερεύνηση για να ανακαλύψετε το αόρατο Λονδίνο. Η γύρω περιοχή σφύζει από ζωντάνια και πολιτισμό, καθιστώντας την το σημερινό hotspot για φαγητό και ποτό της πόλης. Η παγκοσμίου φήμης Borough Market είναι προ των πυλών και η αγορά Flat Iron street food βρίσκεται απέναντι από την όμορφη μικρή μας Hostel-Pub. Ιδανικό για να ανακαλύψετε την καρδιά του φαγητού και ποτού και τη δημιουργική σκηνή του Λονδίνου. Το Rose & Crown βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Paddington. Είναι μια καλή βάση αν θέλετε να κάνετε το Λονδίνο με προϋπολογισμό. Υπάρχει μια παμπ στον κάτω όροφο, αν χρειαστεί να πνίξετε τις λύπες σας. Θα έχετε πρόσβαση στο κοινόχρηστο μπάνιο.

PubLove @ White Ferry

περιγραφή του ιδιοκτήτη: Μείνετε στο The White Ferry House και βρείτε τον εαυτό σας σε μια όαση ηρεμίας σε ένα όμορφο πίσω δρόμο του Λονδίνου. Σε απόσταση λίγων λεπτών από τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων Victoria, το εκπληκτικό σιδερένιο κτήριο μας είναι γεμάτο ζεστασιά, γοητεία και ιστορία. Ξεκινήστε το δικό σας ποτάμι με τα πόδια 5 λεπτά από την εξώπορτά μας ή περπατήστε μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πριν τελειώσετε τον πρωινό σας καφέ! Με δύο μπαρ στην παραδοσιακή παμπ, μπορείτε να διασκεδάσετε στο κατώφλι σας. Το Saloon bar είναι γεμάτο με παραδοσιακά χαρακτηριστικά και διακοσμητικά παμπ, ενώ το Lounge Bar είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή να διαβάσετε ένα βιβλίο. Υπάρχει ένα εβδομαδιαίο κουίζ παμπ για να απολαύσετε και εσείς! Το White Ferry είναι μια ανεπιτήδευτη διαμονή που προσφέρει τον κόσμο του Λονδίνου στο κατώφλι σας.
Χερσόνησος Ο2

Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

Σε βολική τοποθεσία, μόλις 8 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Blackwall μέσω του Docklands Light Railway, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση, προσφέροντας μια προνομιακή τοποθεσία λιγότερο από 4 μίλι από το Canary Wharf και μόλις 2 μίλια από την αρένα O24. γνωστό για τη ζωντανή μουσική και τις εκθέσεις του. Τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι προσεκτικά εξοπλισμένα με Wi-Fi και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Μίνι μπαρ, καφετιέρες και βραστήρες προσθέτουν στην άνεση, ενώ τα αναβαθμισμένα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν γραφική θέα στο ποτάμι. Οι σουίτες προσφέρουν επίσης ξεχωριστούς χώρους καθιστικού για μεγαλύτερη άνεση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν 7/15 υπηρεσία δωματίου για σνακ ή γεύματα αργά το βράδυ. Εκτός από τα άνετα καταλύματα, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα χαλαρό εστιατόριο που σερβίρει σύγχρονα πιάτα και ένα κομψό μπαρ. Άλλες παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σπα και επιχειρηματικό κέντρο. Για όσους χρειάζονται χώρο εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο προσφέρει συνεδριακές εγκαταστάσεις για να καλύψει διάφορες ανάγκες. Άφιξη: 00:11 Αναχώρηση: 00:XNUMX Οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους εξερευνώντας το ζωντανό περιβάλλον ή εκμεταλλευόμενοι τις βολικές ανέσεις του ξενοδοχείου.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Λονδίνο Εκδηλώσεις