Χάρτης Μάντσεστερ Γκέι

Χάρτης Μάντσεστερ Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Μάντσεστερ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Selina Manchester

Φωλιασμένο στα εγκεκριμένα από τους hipster δρόμους της απίστευτα εναλλακτικής Βόρειας Συνοικίας, το Selina Manchester είναι ένα εκλεκτικό ξενοδοχείο που συγκεντρώνει ντόπιους και τουρίστες με τους φιλόξενους κοινόχρηστους χώρους και τον συνεχώς εξελισσόμενο κατάλογο ζωντανής μουσικής, κωμωδίας και τέχνης. Προσφέροντας μια σειρά από δωμάτια με διάφορα επίπεδα πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, το ξενοδοχείο είναι ασυμβίβαστο στη δέσμευσή του να ενσαρκώνει το ζωντανό και ποικιλόμορφο πνεύμα που κάνει το Μάντσεστερ μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Με μια βιβλιοθήκη και ένα ζεστό καφέ, το Selina Manchester είναι επίσης το ιδανικό μέρος για ψηφιακούς νομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν ψώνια και να εργαστούν μαζί με άλλους σε ένα αναμφισβήτητα εμπνευσμένο περιβάλλον. Το Selina είναι μια συλλογή ξενοδοχείων και ξενώνων που εκτείνεται σε όλη την ήπειρο που είναι πραγματικά μοναδικά. Προσελκύοντας ταξιδιώτες με σακίδιο, ψηφιακούς νομάδες και ταξιδιώτες το Σαββατοκύριακο, το Selina προσφέρει όμορφα καταλύματα σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Διαθέτοντας ακίνητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάθε ξενοδοχείο Selina είναι εμπνευσμένο και βυθισμένο στην κουλτούρα που το περιβάλλει, και με φιλόξενο και έμπειρο προσωπικό, ένα ξενοδοχείο Selina είναι το ιδανικό μέρος για να βασίσετε την επόμενη περιπέτειά σας. Κατασκευασμένη ειδικά για τη σύγχρονη εποχή, η συλλογή συνδυάζει την ευεξία, τον τουρισμό και τη συνεργασία για να προσφέρει αυθεντικούς χώρους που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Μάντσεστερ Εκδηλώσεις