Χάρτης Μαρακές Γκέι

Χάρτης Μαρακές Γκέι

Ο διαδραστικός μας χάρτης του Μαρακές. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Riad Melhoun & Spa

Riad Melhoun & Spa

Σε κεντρική τοποθεσία, λίγα βήματα από τα ανάκτορα El Badi και El Bahia, το Riad Melhoun είναι μια γαλήνια όαση του Μαρακές με την παραδοσιακή μαροκινή décor. Τα δωμάτια ανοίγουν σε εσωτερική αυλή και πισίνα, με ιδιωτικό μπάνιο εξοπλισμένο με καμπίνα ντους. Χαλαρώστε στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με θέα στη Μεδίνα, κάντε μια βουτιά στη θερμαινόμενη πισίνα εκεί και απολαύστε 360° θέα από την κορυφή. Το ριάντ διαθέτει επίσης σαλόνι με τζάκι, σαλόνι με βιβλία, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και χαμάμ. Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού στη βεράντα ή στην αυλή πριν βγείτε για εξερεύνηση. Καθώς πέφτει η νύχτα, μαζευτείτε γύρω από τη φωτιά ή παραγγείλετε ένα μαγειρεμένο σπιτικό μαροκινό γεύμα. Με επαγγελματικές υπηρεσίες και σύγχρονες ανέσεις σε συνδυασμό με την ιστορική γοητεία, το Riad Melhoun αποτελεί την ιδανική βάση για να ζήσετε τη μαγεία του Μαρακές. Δείτε τον ιστότοπό τους για απευθείας κράτηση και ερωτήσεις.
Es Saadi Marrakech Resort

Es Saadi Marrakech Resort

Το Es Saadi Marrakech Resort, που βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Hivernage του Μαρακές, στέκεται ως φάρος ηρεμίας και πολυτέλειας μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο 8 στρεμμάτων. Αυτό το θέρετρο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός παραδοσιακής μαροκινής γοητείας και σύγχρονης κομψότητας, σχεδιασμένος να προσφέρει στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία ευεξίας και γαλήνης. Το θέρετρο διαθέτει μια ποικιλία καταλυμάτων, όπως 8 Ksars, 10 ιδιωτικές βίλες και σουίτες με εκπληκτική θέα στα βουνά του Άτλαντα, όλα περιβάλλονται από εκπληκτικούς κήπους, δύο πισίνες και ένα γήπεδο τένις. Με τη μοναδική συλλογή μαροκινής σύγχρονης τέχνης, τα εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin και την εγγύτητα σε πολιτιστικά ορόσημα, το Es Saadi προσφέρει μια διαχρονική απόδραση για όσους αναζητούν πολυτέλεια, αυθεντικότητα και αναζωογόνηση στο Μαρακές.