Μιλάνο, Ιταλία

Χάρτης Gay του Μιλάνου

Ο διαδραστικός χάρτης του Μιλάνου. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel Ariosto ****

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Ariosto στεγάζεται σε ένα κτήριο σε στιλ liberty στο κέντρο της κομψής γειτονιάς Magneta. Το Ariosto είναι ένα παλιομοδίτικο και γοητευτικό ξενοδοχείο που έχει ανακαινιστεί για να το κάνει πλήρως λειτουργικό, κομψό και με σεβασμό στα κτίρια. Το Hotel Ariosto ανήκει στους ηγέτες της Μιλανέζικης φιλοξενίας, τον όμιλο Brera. Η συνοικία Magneta είναι μια κεντρική συνοικία του Μιλάνου και οι κύριοι δρόμοι Corso Magneta και Corso Vercelli είναι εξέχοντες εμπορικοί δρόμοι. Ένα σύντομο ταξίδι και θα βρεθείτε στη μεγάλη γκέι περιοχή του Μιλάνου. Τα δωμάτια με θέα στον κήπο ή στα αρ νουβό παλάτια στη Via Ariosto, είναι κομψά, άνετα και διαθέτουν δάπεδα από φυσικό ξύλο και έπιπλα που δημιουργούν μια χαλαρωτική αίσθηση. Περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, ρυθμιζόμενο κλιματισμό και σύνδεση Wi-Fi. Μερικά από τα δωμάτια διαθέτουν επιπλέον ανέσεις για διαφορετικούς τύπους επισκεπτών, επομένως απλώς ζητήστε από τη ρεσεψιόν αυτό που θέλετε. Το πρωινό μπορεί να ληφθεί σε μπουφέ ή να μεταφερθεί απευθείας στο δωμάτιό σας.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Μιλάνο Εκδηλώσεις