Χάρτης Gay Birmingham

Χάρτης Gay Birmingham

Ο διαδραστικός χάρτης του Μπέρμιγχαμ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Selina Birmingham

Κρυμμένη μέσα σε ένα ανακαινισμένο βικτοριανό εργοστάσιο στη συνοικία κοσμημάτων της πόλης, η Selina Birmingham πλημμυρίζει από χαρακτήρα και τη χαρακτηριστική τοπική γοητεία της συλλογής. Με καταλύματα που κυμαίνονται από κοινόχρηστα δωμάτια έως ιδιωτικές σοφίτες, αυτό είναι ένα ξενοδοχείο που τα έχει όλα. Επιπλέον, με έναν χώρο ευεξίας και ένα καφέ, είναι το ιδανικό μέρος για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο σε μια από τις πιο ανερχόμενες πόλεις της Βρετανίας. Κάθε τύπος δωματίου έχει διακοσμηθεί κατά παραγγελία με έναν εκλεκτικό συνδυασμό θησαυρών αντίκες και κομψές μοντέρνες πινελιές. Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της συνοικίας με τα κοσμήματα, το Selina Birmingham βρίσκεται στην καρδιά της πιο μποέμ γειτονιάς της πόλης. Εδώ θα βρείτε αμέτρητα ανεξάρτητα καταστήματα, καφέ και μερικά από τα καλύτερα gay bar του Μπέρμιγχαμ. Το Selina είναι μια συλλογή ξενοδοχείων και ξενώνων που εκτείνεται σε όλη την ήπειρο που είναι πραγματικά μοναδικά. Προσελκύοντας ταξιδιώτες με σακίδιο, ψηφιακούς νομάδες και ταξιδιώτες το Σαββατοκύριακο, το Selina προσφέρει όμορφα καταλύματα σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Διαθέτοντας ακίνητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάθε ξενοδοχείο Selina είναι εμπνευσμένο και βυθισμένο στην κουλτούρα που το περιβάλλει, και με φιλόξενο και έμπειρο προσωπικό, ένα ξενοδοχείο Selina είναι το ιδανικό μέρος για να βασίσετε την επόμενη περιπέτειά σας. Κατασκευασμένη ειδικά για τη σύγχρονη εποχή, η συλλογή συνδυάζει την ευεξία, τον τουρισμό και τη συνεργασία για να προσφέρει αυθεντικούς χώρους που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη.

Τι υπάρχει σήμερα