Χάρτης Μπράιτον Γκέι

Χάρτης Μπράιτον Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Μπράιτον. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Shop

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Jurys Inn Brighton Waterfront

Αν περπατήσετε κατά μήκος του Promenade, ίσως σκεφτείτε ότι το The Waterfront (μέχρι πρόσφατα το Thistle Brighton) ήταν ένα κουρασμένο παλιό τετράγωνο γραφείων. Εξωτερικά το χειρότερο του βρετανικού σχεδιασμού της δεκαετίας του 1970, αλλά μέσα είναι ένα αρκετά καλό ξενοδοχείο. Διαθέτει πισίνα, σπα και μικρό γυμναστήριο. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι ευρύχωρα, μοντέρνα και εξοπλισμένα με ένα πολύ άνετο κρεβάτι king size και δωρεάν Wi-Fi. Τα deluxe δωμάτια με μπροστινή όψη έχουν εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του ιδιωτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης (με χρέωση). Εάν επισκεφτείτε το Μπράιτον και προσπαθήσετε να βρείτε μια θέση στάθμευσης για μια νύχτα, θα εκτιμήσετε πόσο χρήσιμη είναι αυτή η εγκατάσταση. Η παραλία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τα γκέι μπαρ και κλαμπ στο Kemptown.
Το Μεγάλο Μπράιτον

The Grand Brighton

Το μακράν το πιο διάσημο ξενοδοχείο στο Μπράιτον, το The Grand είναι ένα κλασικό παραθαλάσσιο πολυτελές καταφύγιο. Είναι ένα για να σημειώσετε από τη λίστα σας. Θα μπορείτε να πείτε, "Έμεινα στο The Grand στο Μπράιτον, ξέρεις." Είναι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία. Αν και είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο, η διακόσμηση δεν είναι παλιά και αποπνικτική - ανακαινίστηκε πρόσφατα. Η χρωματική παλέτα είναι ελαφριά και ευάερη, επωφελούμενη από το έντονο φως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το Grand είναι, φυσικά, ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο IRA παραλίγο να καταφέρει να δολοφονήσει τη Μάργκαρετ Θάτσερ σε αυτό το ξενοδοχείο το 1984. Απέτυχαν, αλλά αν τα κατάφερναν, η ιστορία θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Το απογευματινό τσάι στο The Grand είναι μια πολύ εμπειρία. Αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή για μια γκέι διαμονή στο Μπράιτον.
Legends Hotel Brighton

Legends Hotel Brighton

Αν διαμείνετε στο Legends Hotel Brighton, θα βρίσκεστε στο κέντρο του Μπράιτον, βήματα μόλις από: Brighton Wheel και λίγα λεπτά από: Brighton Sea Life Center Αν διαμείνετε στο Legends Hotel Brighton, θα βρίσκεστε στο κέντρο του Μπράιτον, λίγα βήματα από: Brighton Wheel και λεπτά από το Brighton Sea Life Centre. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την προβλήτα Brighton και το Brighton Royal Pavilion. Δωμάτια Διαμείνετε σε ένα από τα 38 δωμάτια που διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet σας κρατά συνδεδεμένους και διατίθεται ψηφιακός προγραμματισμός για τη διασκέδασή σας. Τα ιδιωτικά μπάνια διαθέτουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν τηλέφωνα, καθώς και καφετιέρες/τσαγιέρες και φορητούς ανεμιστήρες. Παροχές Απολαύστε ανέσεις αναψυχής, όπως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή απολαύστε τη θέα από μια βεράντα. Δείπνο Ικανοποιήστε την όρεξή σας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο ή πάρτε ένα σνακ σε καφετέρια. Χαλαρώστε με ένα δροσιστικό ποτό σε ένα από τα 2 μπαρ/lounge. Επιχειρήσεις, άλλες παροχές Οι σημαντικές παροχές περιλαμβάνουν γρήγορο check-out, χώρο φύλαξης αποσκευών και θυρίδα ασφαλείας στη ρεσεψιόν.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Μπράιτον Εκδηλώσεις