Χάρτης Μπρίστολ Γκέι

Χάρτης Μπρίστολ Γκέι

Ο διαδραστικός μας χάρτης στο Μπρίστολ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Clifton Hotel Bristol

The Clifton Hotel Bristol

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 3 αστέρων βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο του Μπρίστολ και το Clifton Village και διαθέτει μοντέρνα δωμάτια και μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στις εγκαταστάσεις. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελή προϊόντα περιποίησης και παροχές για τσάι/καφέ. Ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, στο πέτρινο θολωτό κελάρι, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο πολυσύχναστο Rack's Bar & Kitchen. Το Pavillion είναι η νέα θερμαινόμενη υπαίθρια βεράντα του ξενοδοχείου, όπου η ατμόσφαιρα είναι απλά ιδανική για κοκτέιλ με την υπογραφή του Rack. Συνεχίστε τη βραδινή σας έξοδο σε ένα από τα διάσημα γκέι κλαμπ του Μπρίστολ - το OMG και το Queenshilling απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο Clifton έχει 24ωρη ρεσεψιόν καθώς και ασφαλής και σε ανταγωνιστικές τιμές διανυκτέρευση στάθμευσης. Αυτό το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνοι, με την οικογένεια ή τους φίλους, ακόμη και με κατοικίδια. Επισκεφθείτε το Μπρίστολ το Σαββατοκύριακο Pride; Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας νωρίς - λόγω της φανταστικής τοποθεσίας και της σχέσης ποιότητας-τιμής του, το Clifton είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ταξιδιώτες LGBT.

Ομοφυλόφιλος Μπρίστολ Εκδηλώσεις