Χάρτης Gay Paris

Χάρτης Gay Paris

Ο διαδραστικός χάρτης του Παρισιού. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Shop

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Αμαρτωλό Παρίσι

Sinner

Το Sinner είναι ένα πολυτελές και μοντέρνο ξενοδοχείο φιλικό προς τα LGBT που βρίσκεται στην καρδιά του πολυσύχναστου και εκλεκτικού Marais. Το Sinner ξεπερνά τα όρια και, για πρώτη φορά, η κληρονομιά, η ιστορία, η αίγλη και το μυστήριο συνδυάζονται σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο. Θα είναι πραγματικά μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Κοντά στη διάσημη γειτονιά Marais, ζωντανή με τέχνη, ντιζάιν και μόδα. Ολόκληρη η ατμόσφαιρα είναι μια πρόσκληση στις αισθήσεις μέσα από ένα οσφρητικό σύμπαν, αλληλεπιδρώντα υλικά και μια προσεγμένη καλλιτεχνική επιλογή. Το ιδιωτικό σπα του ξενοδοχείου είναι κρυμμένο πίσω από μια πόρτα γεμάτη με σφυρήλατα καρφιά. Ανακαλύψτε αυτό το καλά κρυμμένο μυστικό, με την πισίνα του εμπνευσμένη από ελληνικά και ρωμαϊκά λουτρά, καθώς απολαμβάνετε μια περιποίηση μόνοι σας ή με έναν σύντροφο.

Hilton Paris Opera

Το Hilton Paris Opera είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης. Ένας λαμπερός φάρος της ικανότητας του Παρισιού για διαχρονική κομψότητα και σπίτι μιας κρυμμένης ιστορίας που εκτείνεται πριν από περισσότερα από 130 χρόνια, το Hilton Paris Opera βρίσκεται σε καλή θέση για ονειρεμένη παριζιάνικη απόδραση. Κρυμμένο πίσω από μια πρόσοψη σε στιλ Haussmann, το Hilton Paris Opera περιέχει μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικά δωμάτια και σουίτες, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και γοητεία. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης εύκολη πρόσβαση στη διάσημη γκέι σκηνή της πόλης. ως μια σειρά από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Παρισιού, όπως το Μουσείο του Λούβρου, το Galeries Lafayette και το Le Printemps. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο πακέτο γάμου σε ιδιωτικοποιημένα μέρη εκεί πολυτελών δωματίων Salon Bolero ή Salon Baccarat και μπορεί να οργανώσει όλες τις λειτουργίες του χώρου όπως ποτά και πακέτα τροφίμων, δείτε την εκτενή σελίδα του γάμου και το φυλλάδιο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Παρίσι Εκδηλώσεις