Γκέι χάρτη του Ρότερνταμ

Γκέι χάρτη του Ρότερνταμ

Ο διαδραστικός χάρτης μας στο Ρότερνταμ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Shop

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

SS Rotterdam

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστά διαφορετικό; Το SS Rotterdam, που καθελκύστηκε το 1958, ήταν το τελευταίο μεγάλο ολλανδικό «κρατικό πλοίο», που απασχολούσε τους καλύτερους τεχνίτες από την Ολλανδία στη διαδικασία κατασκευής και διαρρύθμισης του. Το πλοίο ταξίδεψε μέχρι το 2000, όταν αποκαταστάθηκε και τοποθετήθηκε ως πλωτό ξενοδοχείο και μουσείο, τώρα μόνιμα αγκυροβολημένο στο Ρότερνταμ. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν το Ρότερνταμ από μια μοναδική οπτική γωνία - να περάσουν τη νύχτα σε ένα αυθεντικό, κομψό δωμάτιο ξενώνα του 1950, κλιματιζόμενο με ιδιωτικό μπάνιο, δωρεάν ενσύρματο internet, τηλεόραση LCD, καφετιέρα και τσάι. Η εμπειρία επεκτείνεται και στο φαγητό, καθώς στο πλοίο υπάρχουν δύο εξαιρετικά εστιατόρια. Το SS Rotterdam είναι αγκυροβολημένο στον ποταμό Maas στην απέναντι πλευρά της πόλης. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τη στάση του μετρό. Διατίθενται επίσης θαλάσσιο ταξί, υπηρεσία tuk-tuk και ποδήλατα.