Χάρτης Τσιάνγκ Μάι Γκέι

Χάρτης Τσιάνγκ Μάι Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης γκέι Τσιάνγκ Μάι μας. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Anantara Chiang Mai Resort

Αυτό το όμορφο θέρετρο 5 αστέρων βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στην όχθη του ποταμού Ping με θέα στο Doi Suthep, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλή Νυχτερινή Αγορά και μερικά από τα τοπικά γκέι μπαρ. Το Anantara είναι γνωστό για τον κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με κάθε δωμάτιο να διαθέτει καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ξύλινο δάπεδο, ντους ψιλής βροχής, καφετιέρα και ιδιωτική αυλή ή μπαλκόνι. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ευρύχωρα deluxe δωμάτια και σουίτες ή διαμερίσματα με υπηρεσία καθαρισμού με πολλά υπνοδωμάτια. Το θέρετρο διαθέτει εξαιρετικό γυμναστήριο, κομψό εστιατόριο και μπαρ, καθώς και υπέροχη πισίνα και σπα. Μια δημοφιλής επιλογή με ξένους και γκέι τουρίστες. Οι δραστηριότητες αναψυχής στο θέρετρο περιλαμβάνουν μαθήματα ταϊλανδέζικης μαγειρικής, kickboxing, γκολφ, καθώς και εκδρομές.