Γκέι χάρτη του Τόκιο

Γκέι χάρτη του Τόκιο

Ο διαδραστικός χάρτης gay του Τόκιο. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ιαματική πηγή

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Sorano Hotel Τόκιο

Sorano Hotel

Το Sorano Hotel είναι ένα πολυτελές θέρετρο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο του Τόκιο στην Tachikawa της Ιαπωνίας. Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τους σκύλους (επιτρέπεται σε δωμάτια φιλικά προς τους σκύλους και παντού εκτός από το εστιατόριο, το μπαρ και το σπα), έχει όλα τα δωμάτια με θέα στο Showa Kinen Park και διατίθενται σε ιαπωνικό ή δυτικό στιλ για να ταιριάζουν με το γούστο σας. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια και είναι σε μοντέρνο πολυτελές στιλ. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση 4K, ψυγείο, air-con, χρηματοκιβώτιο, χυτό χρωμίου και υποδοχές USB. Ο θυρωρός μπορεί επίσης να νοικιάσει επιπλέον εξοπλισμό κατόπιν αιτήματος. Το σπα του Sorano Hotel περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο, εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών, γυμναστήριο, σάουνα νανοστρώματος και μια σειρά από περιποιήσεις που μπορείτε να κάνετε κράτηση. Μπορείτε να αγοράσετε πρωινό στο εστιατόριο Daichino του ξενοδοχείου, καθώς και ιαπωνικές επιλογές φαγητού για το βράδυ, όπως δείπνο στον κήπο και επιλογές στο τραπέζι του σεφ. Ποτά σερβίρονται επίσης στο lounge bar του λόμπι ή στο μπαρ του τελευταίου ορόφου για να απολαύσετε τη θέα στην πισίνα. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Sorano Hotel για πληροφορίες και για απευθείας κράτηση.
Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

Στην καρδιά του Shinjuku, Kabukicho, το HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του Τόκιο, ως ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία Shinjuku κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Αυτό το κομψό ξενοδοχείο συνδυάζει άνεση και χαρακτήρα σε άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, καθένα από τα οποία προσφέρει μοναδική θέα στον δυναμικό ορίζοντα της πόλης. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης στα συναρπαστικά αξιοθέατα του Τόκιο, αποσυρθείτε στο καλλιτεχνικό δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με τοίχους διακοσμημένους με θεματικές τοιχογραφίες που αντικατοπτρίζουν πτυχές της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας. Γευτείτε γκουρμέ πιάτα στο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα ή φρυγανίστε τη νύχτα με ευφάνταστα κοκτέιλ στο εμπλουτισμένο με έργα τέχνης μπαρ. Αν λαχταράτε το δικό σας ιδιωτικό σουαρέ, η βεράντα του τελευταίου ορόφου σας επιφυλάσσει παντού. Υπάρχουν δύο μεγάλες συνοικίες με ποτό στο Shinjuku σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να βρείτε το "Golden Gai" και το "Omoide Yokocho" όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μικρά μπαρ. Το Shinjuku έχει επίσης μια διάσημη πόλη, τη Shinjuku Ni-chome, μια γειτονιά LGBTQ+ στο Τόκιο που προσφέρει περίπου 300 μοναδικά μπαρ. Από την άλλη πλευρά, το Shinjuku έχει έναν πλούσιο σε φύση κήπο, που ονομάζεται Shinjuku Gyoen. Ο κήπος συνδυάζει αγγλικά, γαλλικά και ιαπωνικά στιλ και το όμορφο τοπίο του αξίζει την επίσκεψη σας για να γνωρίσετε την ομορφιά του κήπου. Υπάρχουν τόσα πολλά σημεία ενδιαφέροντος στο Τόκιο σε απόσταση 30 λεπτών από το Shinjuku με το τρένο, όπως η Shibuya που έχει την πιο πολυσύχναστη διάβαση scramble στον κόσμο, η Asakusa με την παραδοσιακή ιαπωνική ατμόσφαιρα και το Tokyo Sky Tree με τον ψηλότερο ραδιοφωνικό πύργο στον κόσμο.

Τι υπάρχει σήμερα