Τορεμολίνος

Gorr Map Torremolinos

Ο διαδραστικός μας χάρτης Torremolinos gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

El Tiburón Hotel Boutique & Spa

Tiburon Hotel

Το τεσσάρων αστέρων El Tiburón Hotel Boutique & Spa βρίσκεται στην περιοχή La Carhihuela του Torremolinos, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την τεράστια αμμώδη παραλία. Το El Tiburón είναι ένα ξενοδοχείο φιλικό προς τα LGBT+, μόνο για ενήλικες και είναι πολύ δημοφιλές στα ζευγάρια που χρησιμοποιούν το σπα και την προσφορά ευεξίας τους. Είτε προτιμάτε σάουνες, μασάζ ή ακόμα και χαμάμ (παραδοσιακό χαμάμ) - το El Tiburón εγγυάται χαλάρωση. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε και έξω. γιατί να μην κολυμπήσετε στην εξωτερική πισίνα, να κάνετε γκολφ ή να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για να εξερευνήσετε την περιοχή. Η ρεσεψιόν είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Τορεμολίνος Εκδηλώσεις