Χάρτης Queenstown Gay

Χάρτης Queenstown Gay

Ο διαδραστικός χάρτης του Queenstown gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel St Moritz Queenstown - MGallery

Μια αγαπημένη επιλογή για τους γκέι ταξιδιώτες, το Hotel St Moritz by MGallery απολαμβάνει υπέροχη θέα στη λίμνη Wakatipu και στην οροσειρά Remarkables. Ακριβώς έξω από το κέντρο του Κουίνσταουν, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο δημιουργεί την εντύπωση ενός καταφύγιου αλπικού σκι και προσφέρει εξαιρετική επιλογή από δωμάτια και εγκαταστάσεις, τζακούζι στον κήπο και γυμναστήριο. Τα δωμάτια είναι κομψά σχεδιασμένα και γενναιόδωρα επιπλωμένα με δορυφορική τηλεόραση 40 ιντσών και βάση σύνδεσης για iPod. Διατίθενται σουίτες XNUMX υπνοδωματίου και διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, όλα με υπέροχη θέα στη λίμνη. Το Lombardi Dining Room είναι το αστέρι του ξενοδοχείου. Διαθέτει ανοιχτή κουζίνα και φούρνος πίτσας με ξύλα. Το μπαρ και η βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου με το στοιβαγμένο πέτρινο τζάκι προσθέτουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα του πολυτελούς καταφυγίου.