Χάρτης της Βέρνης Γκέι

Χάρτης της Βέρνης Γκέι

Ο διαδραστικός μας χάρτης της Βέρνης. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel Ambassador & Spa Βέρνη

Hotel Ambassador And Spa

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο προσφέρει κομψά και μοντέρνα καταλύματα λίγο έξω από το κέντρο της Βέρνης. Το Hotel Ambassador & Spa απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και απαιτεί εξαιρετική θέα στην Παλιά Πόλη και την καταπράσινη εξοχή της Βέρνης. Τα δωμάτια διαθέτουν διαχωριστικά από παγωμένο γυαλί, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Οι παροχές του ξενοδοχείου που προσφέρονται περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, τούρκικο ατμόλουτρο και σάουνα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις βολικές επιλογές φαγητού που προσφέρονται, όπως η μπρασερί στον τελευταίο όροφο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα με πανοραμική θέα στην πόλη. Στη γύρω περιοχή διατίθεται ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, όπως το Studio 43, μια δημοφιλής σάουνα για γκέι και κρουαζιερό μπαρ.