Χάρτης Πνομ Πεν Γκέι

Χάρτης Πνομ Πεν Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης της Πνομ Πεν. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Έλξη

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Manor House

Γοητευτικό boutique ξενοδοχείο σε στιλ αρ ντεκό, που απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Μνημείο της Ανεξαρτησίας, σε μικρή απόσταση με tuk-tuk σε εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι και πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης, μαζί με την Κεντρική Αγορά, το Βασιλικό Παλάτι, το gay bar Blue Chilli και το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pontoon. Φωλιασμένο σε έναν ιδιωτικό τροπικό κήπο, το Manor House μόνο για ενήλικες έχει ένα ήσυχο περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό δίπλα στην πισίνα με θαλασσινό νερό ή να χαλαρώσουν στον κήπο. Το πρωινό περιλαμβάνεται και το μπαρ & εστιατόριο Vapor που ανήκει σε ομοφυλόφιλους στις εγκαταστάσεις προσφέρει καθημερινά χαρούμενες ώρες. Κάθε μεγάλο, κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και παροχές για τσάι και καφέ. Το εξυπηρετικό, φιλικό προσωπικό παρέχει εξαιρετικές εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Raffles Hotel Le Royal

Το θρυλικό Raffles Le Royal χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920, όταν ο αρχιτέκτονας Ernest Hébrard πρότεινε ένα μεγαλειώδες ξενοδοχείο ως μέρος του οραματιστή του για να μετατρέψει αυτήν την καμποτζιανο-γαλλική αποικιακή πόλη σε μια πολυσύχναστη, καλά σχεδιασμένη μητρόπολη. Έχοντας επιζήσει από δύο Παγκόσμιους Πολέμους και το καθεστώς Πολ Ποτ, το ξενοδοχείο παρείχε ένα ασφαλές καταφύγιο για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εισβολή στην πόλη (το Raffles ήταν το κύριο σκηνικό της ταινίας "The Killing Fields"). Ένα ορόσημο από μόνο του, το ξενοδοχείο έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του αποικιακού μεγαλείου του και έχει ενημερωθεί με εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας, όπως μια όμορφη πισίνα, κήπους, εστιατόρια και γυμναστήριο. Εξαιρετική εξυπηρέτηση, και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα στους γκέι επισκέπτες.

Τι υπάρχει σήμερα