Γκέι Χάρτης Πουέρτο Βαγιάρτα

Γκέι Χάρτης Πουέρτο Βαγιάρτα

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης μας στο Puerto Vallarta. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Γκάρλαντς Ντελ Ρίο

Garlands Del Río

Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο κοντά στην gay σκηνή προσφέρει καταλύματα με παραδοσιακή μεξικάνικη διακόσμηση και θέα στα βουνά και στο ποτάμι. Το Garlands Del Rio βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Zona Romantica και την παραλία Los Muertos με προσανατολισμό τους ομοφυλόφιλους, καθιστώντας αυτό το κατάλυμα την ιδανική βάση για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες όταν εξερευνούν το Puerto Vallarta. Το αεροδρόμιο Gustavo Diaz Ordaz απέχει 8χλμ. από το κατάλυμα, ενώ επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, όπως το La Noche και το Anonimo, βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο και περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό και ιδιωτικό μπάνιο. Το κατάλυμα διαθέτει επίσης κοινόχρηστη κουζίνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επισκέπτες. Το Garlands Del Rio προσφέρει ενοικίαση ποδηλάτων, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιππασία και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Grand Miramar All Luxury Suites & Residences

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στους λόφους της αποκλειστικής περιοχής Conchas Chinas με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Grand Miramar All Luxury Suites & Residences προσφέρει μοντέρνα καταλύματα σε απόσταση μόλις 7 λεπτών οδικώς από τη σκηνή των γκέι Zona Romantica και τον διάσημο πεζόδρομο του Puerto Vallarta. Οι σουίτες είναι πλούσια εξοπλισμένες με κομψή διακόσμηση, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και μοναδικές λεπτομέρειες από μάρμαρο και ξύλο. Ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν δικό τους υπαίθριο υδρομασάζ και μπαλκόνι. Οι διαθέσιμες παροχές περιλαμβάνουν το σπα υδροθεραπείας, το ατμόλουτρο και τη βεράντα μόνο για ενήλικες που διαθέτει 2 υδρομασάζ και θερμαινόμενη πισίνα. Η κύρια βεράντα διαθέτει 3 πισίνες, ένα εξωτερικό υδρομασάζ και χώρο δραστηριοτήτων. Το ξενοδοχείο έχει επίσης αξιολογηθεί με το βραβείο AAA Four Diamond, καθώς και πιστοποιημένο γάμου LGBTQ+, επομένως θα ήταν επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για μια τελετή. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει μερικές φανταστικές επιλογές για φαγητό στις εγκαταστάσεις του - δύο εξειδικευμένα εστιατόρια καθώς και ένας ιδιωτικός σεφ εξασφαλίζουν μια πραγματικά ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Υπάρχει επίσης ένα κομψό μπαρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απίστευτη πανοραμική θέα στον Ειρηνικό.
Hacienda san angel

Hacienda San Angel

Το Hacienda San Angel είναι ένα εκπληκτικό boutique ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που βρίσκεται ψηλά πάνω από τους δρόμους της Zona Romantica του Puerto Vallarta, στο Μεξικό, μόλις 3 λεπτά μακριά από το Malecon. Αυτό το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο ήταν κάποτε μια βίλα που αγόρασε ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Μπάρτον ως δώρο για τη σύζυγό του και ήταν ένα δημοφιλές διεθνές γκλιτεράτι μέρος διακοπών! Επιπλωμένα με αντίκες του παλιού κόσμου, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, γαλήνιο περιβάλλον με καταπράσινους κήπους και σιντριβάνια με υπηρεσίες περιποίησης. Οι σουίτες στο ξενοδοχείο είναι επομένως μοναδικές, πολυτελείς, γαλήνιες και παραδοσιακές στο στυλ τους και έχουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδανική για νεόνυμφους και ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώστε. Ορισμένες σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές βεράντες και τζακούζι με πανοραμική θέα στο Puerto Vallarta. Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες, βρίσκεται σε ιδιωτικό περιβάλλον και διαθέτει εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που σερβίρει καλό φαγητό με ζωντανή μπάντα σε επιλεγμένες βραδιές, καθώς και καντίνα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τα αναψυκτικά εστιατορίων. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης ένα πολυτελές ευρωπαϊκό πρωινό με τη διαμονή τους και μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πακέτα για ζευγάρια, όπως μασάζ και επιλογές δείπνου σαμπάνιας για να κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες και για απευθείας κράτηση.

Piñata PV Hotel

Το Piñata PV Hotel and Bar είναι η μοναδική εμπειρία του Puerto Vallarta για άνδρες και είναι ένα προαιρετικό ακίνητο ρούχων, μόνο για άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού και των επισκεπτών. Η ιδιωτική ιδιοκτησία οκτώ δωματίων βρίσκεται στο κέντρο της Zona Romantica, ένα τετράγωνο από τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Puerto Vallarta και λίγα μόλις βήματα από τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ και τακιέρα έξω από την μπροστινή μας πόρτα. Και, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το Malecon και τις ενεργές παραλίες του κόλπου Banderas. Έξι από τα δωμάτια σε αυτό το boutique ξενοδοχείο έχουν απευθείας πρόσβαση στην πισίνα, μπαρ και τζακούζι. Δύο δωμάτια στο επάνω επίπεδο έχουν εκπληκτική θέα στο βουνό και την πόλη. Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο γυμναστήριο στον τελευταίο όροφο. Το μπαρ με πλήρεις υπηρεσίες στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων μεξικανικών ελαφριών τσιμπημάτων με στροφές (δοκιμάστε την ειδική μυστική συνταγή Guacamole). Εκλεκτικά έργα τέχνης κοσμούν τη θολωτή σοφίτα του μπαρ, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το Pinata PV Hotel φιλοξενεί επίσης τη διάσημη σέξι γιορτή του Σαββάτου - Noche Caliente. Οι επισκέπτες, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι ενώνονται όλοι μαζί για να απολαύσουν μια βραδιά με μουσική και πάρτι. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τι γεγονός συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, οι εβδομαδιαίες εκδηλώσεις είναι πολύ δημοφιλείς και δεν πρέπει να χάσετε! Προσφέρονται εκπτώσεις σε ταξιδιώτες από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για διαμονή 1 εβδομάδα +! Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για περισσότερες πληροφορίες.
Ξενοδοχείο Mercurio

Hotel Mercurio

Ένα από τα αυθεντικά ξενοδοχεία γκέι στο Puerto Vallarta με μεγάλο και πιστό κοινό που βασίζεται στην εξαιρετική και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό που είναι στο ξενοδοχείο για πολλά χρόνια. Οι συχνοί επισκέπτες λένε ότι είναι σαν να επισκέπτεσαι φίλους. Το Jorge's Bar, δίπλα στην πισίνα στο Hotel Mercurio, είναι γνωστό για το διασκεδαστικό happy hour, (3-8 Δευτέρα-Σάββατο) και το πάρτι πισίνας Beers Boys & Burgers κάθε Κυριακή. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, γνωστό για το εξαιρετικό πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ξενοδοχείου σας), προσφέρει επίσης ένα εξαιρετικό μενού με ελαφρύ φαγητό μέχρι τις 10:30 καθημερινά. Το Hotel Mercurio βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της γκέι περιοχής του Puerto Vallarta, Zona Romantica. Από τις πιο προσιτές επιλογές στη γειτονιά, αυτό το κατάλυμα 28 δωματίων, μόνο για ενήλικες, διαθέτει παραδοσιακό μεξικάνικο ντιζάιν. Περιτριγυρισμένο από τοπικά μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα και υπηρεσίες, το Mercurio απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη γκέι παραλία.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Puerto Vallarta Εκδηλώσεις