Χάρτης Σαν Χοσέ Γκέι

Χάρτης Σαν Χοσέ Γκέι

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης του Σαν Χοσέ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Χρώματα Oasis Resort San Jose

Colours Oasis Resort

Το Colors Oasis Resort είναι ένα φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Pavas. Μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σαν Χοσέ, η τοποθεσία είναι για να πεθάνεις. Στην πολυτελή περιοχή Westside, Embassy Area στη λεωφόρο, το Colors είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το San José. Το θέρετρο είναι εξοπλισμένο με σπα, πισίνα και κέντρο μασάζ, ενώ τα δωμάτια προσφέρουν λιτή πολυτέλεια. Με 23 δωμάτια σε δύο ορόφους, μπορείτε να περιμένετε ένα ιδιωτικό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο και πρόσβαση σε ηλιόλουστη βεράντα και τζακούζι. Το Colors αναγνωρίζεται από την IGLTA ως προορισμός φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και έχει 35 χρόνια φήμη για πολυτελείς διαμονές σε εξαιρετικές τιμές. Το ξενοδοχείο έχει ιδιαίτερη σχέση με πολλές άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους, ιδιαίτερα με άλλα ξενοδοχεία γκέι στην Κόστα Ρίκα. Για παράδειγμα, το Colors είναι ένα προπύργιο έμπνευσης και υποστήριξης για πολλά από τα ακμάζοντα ξενοδοχεία και B&B της Κόστα Ρίκα που κάνουν την Κόστα Ρίκα δημοφιλή τουριστικό προορισμό για ομοφυλόφιλους. Οι κριτικοί αναφέρουν το εξαιρετικό φαγητό και το μπαρ στις εγκαταστάσεις, το υπέροχο προσωπικό και την εκπληκτική σχέση ποιότητας/τιμής.
Ξενοδοχείο Balmoral San Jose

Balmoral Hotel

Το Hotel Balmoral είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, φιλικό προς τους γκέι, στην καρδιά του Central San Jose. Όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε είναι διαθέσιμα εδώ. Σε ιδανική τοποθεσία, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εμπορικές περιοχές του κέντρου της πόλης και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Απέχει επίσης μόλις 10 μίλια από το διεθνές αεροδρόμιο Juan Santamaria. Αυτό το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ανέσεις, όπως μεγάλο αίθριο, εστιατόριο, πιτσαρία, σάουνα, πισίνα και γυμναστήριο. Τα δωμάτια προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις, ιδιωτικό μπάνιο και μίνι μπαρ και ψυγείο. Το Hotel Balmoral είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να περάσουν τις μέρες τους στην Κόστα Ρίκα στην καρδιά της δράσης. Για παράδειγμα, θα βρείτε τα κύρια καλλιτεχνικά πολιτιστικά, οικονομικά και ιστορικά ορόσημα του Σαν Χοσέ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.