Σαουθάμπτον

Χάρτης Σαουθάμπτον Γκέι

Ο διαδραστικός μας χάρτης γκέι Σαουθάμπτον. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Fairmont Hotel Βερμούδες

The Fairmont Southampton

Το Fairmont Southampton βρίσκεται στην ενορία του Σαουθάμπτον, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Χάμιλτον. Το να είσαι λίγο έξω από τον Χάμιλτον δεν είναι πρόβλημα όμως. Με γήπεδα τένις, εξωτερική πισίνα και ιδιωτική παραλία, δεν υπάρχει μέρος στις Βερμούδες που θα προτιμούσατε να είστε από το The Fairmont. Χτισμένο το 1972, το τεράστιο ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό και εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους. Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο με χρωματικό συνδυασμό εμπνευσμένο από το εμβληματικό τοπίο των Βερμούδων. Πιτσιλιές από λάιμ, πορτοκάλι και τιρκουάζ διακοσμούν τα ευρύχωρα δωμάτια. Μπορείτε να περιμένετε τα απαραίτητα, όπως άνετα κρεβάτια, καφετιέρες Kuerig και Wi-Fi. Οι ανέσεις του Fairmont είναι πραγματικά εκεί που το μέρος θαμπώνει. Υπάρχει μια ιδιωτική παραλία με μπαρ και εστιατόριο στη βεράντα. 11 γήπεδα τένις. Εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών. Ακόμη και ένα εξαιρετικό σπα! Η τεράστια αφθονία των ανέσεων θα σας κρατήσει σίγουρα άνετους, χαλαρούς και διασκεδαστικούς κατά τη διαμονή σας στο The Fairmont Southampton.

Ομοφυλόφιλος Σαουθάμπτον Εκδηλώσεις