Φιλικό χάρτη της Βενετίας

Φιλικό χάρτη της Βενετίας

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης 0f Βενετία. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel Palazzo Abadessa

Το Palazzo Abadessa στεγάζεται σε μια ιστορική βενετσιάνικη κατοικία, σε έναν πολύ ήσυχο δρόμο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη γέφυρα Railto και σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του Αγίου Μάρκου και τα βασικά αξιοθέατα. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με υπέροχα έπιπλα εποχής, βενετσιάνους καθρέφτες, μεταξωτή ταπετσαρία και πολύ άνετα κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi και μίνι μπαρ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μπουφέ πρωινού στην αίθουσα πρωινού ή στον όμορφο ιδιωτικό κήπο του ξενοδοχείου. Εάν φτάσετε με θαλάσσιο ταξί, μπορείτε να σας αφήσουν στην ιδιωτική αποβάθρα του ξενοδοχείου δίπλα στην είσοδο. Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό παρέχει χάρτες της πόλης και θα σας υποδείξει την τοποθεσία όλων των αξιοθέατων και θα σας βοηθήσει με τις κρατήσεις σε εστιατόρια.