Χάρτης Ταλίν Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Ταλίν μας. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Telegraaf Ταλίν

Hotel Telegraaf Autograph Collection

Πολυτελές βραβευμένο ξενοδοχείο, που στεγάζεται σε ένα κλασικό κτήριο του 1878, λίγα μόλις βήματα από τη μεσαιωνική παλιά πόλη του Ταλίν. Το Hotel Telegraaf αποτελεί μέρος της συλλογής Autograph που είναι φιλική προς LGBT, προσφέροντας εκλεπτυσμένα καταλύματα με εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα hot spots της πόλης. Κάθε μοντέρνο, εκλεπτυσμένο δωμάτιο έχει ντεκό πινελιές και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για μια ευχάριστη διαμονή, όπως ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θέρμανση. Ως επισκέπτης του ξενοδοχείου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ποικιλία των παρεχόμενων ανέσεων, όπως εσωτερική πισίνα, σπα, γυμναστήριο, όμορφη βεράντα στην αυλή και κομψό λόμπι μπαρ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, με το House of the Brotherhood of Blackheads και το Δημαρχείο του Ταλίν σε απόσταση αναπνοής. Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Εσθονίας και το Tallink βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Χίλτον Ταλίν

Hilton Tallinn Park

Μοντέρνο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ένα νεόκτιστο εντυπωσιακό γυάλινο κτήριο που βρίσκεται στο Torupilli, στην Παλιά Πόλη του Ταλίν. Η αλυσίδα Hilton είναι γνωστή για την υποστήριξή της στους λόγους LGBT και ως εκ τούτου πολλοί ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες επιλέγουν αυτό το ξενοδοχείο όταν βρίσκονται στο Ταλίν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 202 δωμάτια που έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια ευχάριστη διαμονή. Το Hilton Tallin Park διαθέτει εσωτερικό εστιατόριο και μπαρ, γυμναστήριο 24/7, εσωτερική πισίνα, σπα και ηλιόλουστη βεράντα, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλούς λόγους για να μείνουν. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τα δημοφιλή αξιοθέατα του Ταλίν, με Η Εσθονική Ακαδημία Τεχνών και η Συναγωγή του Ταλίν απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Το Kalevi Spordihall και το Πανεπιστήμιο του Ταλίν βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.