Πηγαίνετε στη Νίκαια

Gay Nice · Ξενοδοχεία

Νίκαια, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ομοφυλόφιλων στη γαλλική ακτή της Μεσογείου. Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού και η έντονη νυχτερινή ζωή προσελκύουν χιλιάδες ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες κάθε χρόνο.


Τα κορυφαία ξενοδοχεία 2021 της Νίκαιας για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες ταξινομούνται ανά περιοχή:




Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων της Νίκαιας.

Ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στη Νίκαια ανά περιοχή

Promenade des Anglais

Τα ξενοδοχεία στον περίφημο Promenade («La Prom») βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία και έχουν όμορφη πανοραμική θέα. Σημαντικές εκδηλώσεις όπως το ετήσιο Καρναβάλι λαμβάνουν χώρα εδώ. Η περιοχή είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα και τη γκέι σκηνή.
Hyatt Regency Palais de la Méditerranée
Εικονίδιο τοποθεσίας

3-15 Promenade des Anglais, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Υπέροχη θέα. Περπατήστε στην παραλία Castel Plage.
Το Hyatt Regency στεγάζεται σε ένα όμορφο κτήριο αρ ντεκό και βρίσκεται σε μια παραλιακή τοποθεσία στην Promenade des Anglais και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Νίκαιας.

Όλα τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα ή στην πόλη, τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει πιθανώς την καλύτερη εξωτερική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα οποιουδήποτε ξενοδοχείου εδώ, καθώς και σπα και καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Η αγαπημένη από τους ομοφυλόφιλους ιδιωτική παραλία Castel Plage απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον παραλιακό δρόμο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Hotel West End Nice
Εικονίδιο τοποθεσίας

31 Promenade des Anglais, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Στον παραλιακό δρόμο. Κοντά στα γκέι μπαρ.
Το Hotel West End βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από την παραλία, στη διάσημη Promenade des Anglais, σε κοντινή απόσταση από την Παλιά Πόλη, τη γκέι σκηνή και τη νυχτερινή ζωή.

Τα μοντέρνα, κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, μίνι μπαρ και μεγάλο μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Υπάρχει ένα εστιατόριο με θέα στη θάλασσα.

Το λεωφορείο για το αεροδρόμιο κάνει στάση μπροστά από το ξενοδοχείο και η πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία απέναντι από το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη με επιπλέον κόστος.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Μουσική
Εστιατόρια
Shop
Mercure Nice Promenade des Anglais
Εικονίδιο τοποθεσίας

2 Rue Halevy, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Θέα στον ωκεανό. Μεγάλη αξία.
Το κομψό, μοντέρνο παραθαλάσσιο Mercure Nice προσφέρει δωμάτια με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, λίγα μόλις βήματα από την παραλία - μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσετε τη μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, καφέ και εστιατόρια γύρω από την Promenade de Anglais.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Πολλά από τα πολυτελή δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ΚΟΚΚΙΝΟ Καφέ είναι κοντά. Δημοφιλής γκέι κλαμπ Le 6 και την γκέι μπαρ στην παλιά πόλη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Hotel Negresco
Εικονίδιο τοποθεσίας

37 Promenade des Anglais, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στον παραλιακό δρόμο. Κοντά στη γκέι σκηνή.
Το πιο διάσημο πολυτελές ξενοδοχείο στη Νίκαια. Αυτό το ανακτορικό ορόσημο προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα γαλλικής φαντασίας και εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Τα δωμάτια συνδυάζουν την κλασική και μοντέρνα, με έπιπλα εποχής να συνδυάζονται με τηλεόραση LCD και δωρεάν Wi-Fi. Το εστιατόριο με αστέρι Michelin είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία Neptune.

Το Negresco βρίσκεται κοντά σε πολλά καφέ και εστιατόρια γύρω από το Promenade. gay bar Le GLAM και High Club βρίσκονται και οι δύο σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα

Rue de France / Συνοικία μουσικών

Ξενοδοχεία κοντά στη Rue de France και το Musicians Quarter βρίσκονται στους δρόμους πίσω από το Promenade des Anglais και είναι εύκολα προσβάσιμα από την παραλία, την Παλιά Πόλη και μερικούς από τους πιο δημοφιλείς γκέι χώρους της Νίκαιας.

Boscolo Nice Hotel & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

12 Boulevard Victor Hugo, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Ιδιωτικό beach club. Περπατήστε σε γκέι μπαρ.
Πολυτελές ξενοδοχείο στην κεντρική λεωφόρο της Νίκαιας, κοντά σε μπουτίκ και εστιατόρια. Πίσω από την υπέροχη, κλασική πρόσοψη Belle Époque, το ξενοδοχείο προσφέρει εσωτερική πισίνα και κομψά δωμάτια σε λευκή διακόσμηση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο The Ruhl Beach Club, που απέχει μόλις 8 λεπτά με τα πόδια. Το κλαμπ προσφέρει ξαπλώστρες, σκιές, πετσέτες καθώς και υπηρεσία εστιατορίου και μπαρ.

Το Boscolo βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αργά το βράδυ gay bar Le GLAM και την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή στην Παλιά Πόλη.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Holiday Inn Nice
Εικονίδιο τοποθεσίας

20 Boulevard Victor Hugo, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βολική τοποθεσία. Κοντά στη γκέι σκηνή. Μεγάλη αξία για τα χρήματα.
Το έξυπνο ξενοδοχείο Holiday Inn Nice βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία στην περιοχή Jean-Médecin, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νίκαιας, την παραλία και το σιδηροδρομικό σταθμό.

Κάθε μεγάλο, μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση LCD, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή και μίνι μπαρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο ιδιωτικές παραλίες κοντά. Υπάρχει 24ωρο γυμναστήριο και σολάριουμ.

Δημοφιλής γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Le GLAM είναι μόλις λίγα βήματα μακριά από το ξενοδοχείο. Τα γκέι μπαρ στην Παλιά Πόλη είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Villa Victoria Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Boulevard Victor Hugo, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήσυχη τοποθεσία. Μεγάλη αξία. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο στη λεωφόρο Victor Hugo σε στιλ αρ ντεκό. Το Villa Victoria διαθέτει κήπο 600μ² που προσφέρει ένα τέλειο καταφύγιο στο κέντρο της Νίκαιας.

Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο είναι μοναδικά διακοσμημένο, ευρύχωρο και διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο σερβίρει καλό πρωινό και προσφέρει δωρεάν καφέ και σνακ στο λόμπι.

Το Villa Victoria απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 15 λεπτά από τους γκέι χώρους στην Παλιά Πόλη. Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα

Vieux Nice (Παλιά Πόλη)

Η Παλιά Πόλη της Νίκαιας χαρακτηρίζεται από στενά δρομάκια με κτίρια με κόκκινη στέγη, μικρά εστιατόρια, παμπ, νυχτερινά κέντρα και αρκετούς χώρους γκέι. Η δημοφιλής για τους ομοφυλόφιλους παραλία Castel Plage βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Best Western Plus Hotel Massena Nice
Εικονίδιο τοποθεσίας

58 Rue Gioffredo, 58, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά σε gay σάουνα και νυχτερινή ζωή. Μοντέρνα δωμάτια. Εξαιρετική τοποθεσία.
Όχι πολύ στην Παλιά Πόλη της Νίκαιας, αλλά το Best Western Plus Hotel Massena βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην παραλία, τις κύριες πεζοδρομημένες εμπορικές περιοχές και γκέι χώρους.

Κάθε άνετο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, παροχές για τσάι και καφέ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Μπορείτε να απολαύσετε προνομιακές τιμές για πρόσβαση στο ιδιωτικό Ruhl Plage Beach Club (με ξαπλώστρες, σκιές, πετσέτες παραλίας, αποδυτήρια).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
ibis Styles Nice Vieux Port
Εικονίδιο τοποθεσίας

8 Rue Emmanuel Phillibert, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Οικονομικό ξενοδοχείο. Πολύ κοντά σε gay σκηνή. Μεγάλη αξία.
Το ibis Styles προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και εξαιρετική τοποθεσία για την γκέι σκηνή, στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Νίκαιας, 10 λεπτά με τα πόδια από την Παλιά Πόλη και λίγα βήματα μακριά από το gay bar EAGLE ΩραίαΛέσχη κρουαζιέρας Le CODE και  Σταθμός Malabar.

Κάθε άνετο δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού. Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και ποτά στο λόμπι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
La Perouse Nice Baie des Anges
Εικονίδιο τοποθεσίας

Quai Rauba Capeu, 11, Όμορφη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφη τοποθεσία. Κοντά σε γκέι νυχτερινή ζωή και παραλία.
Το Hotel Le Perouse είναι, κυριολεκτικά, χτισμένο στο Castle Hill στο τέλος του Promenade des Anglais, πολύ κοντά στο gay-δημοφιλές Παραλία Castel Plage.

Αυτό το κομψό boutique ξενοδοχείο προσφέρει μοντέρνα δωμάτια, πολλά με θέα στον κόλπο των Αγγέλων, αλλά χωρίς τον θόρυβο που είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων παραθαλάσσιων ξενοδοχείων εδώ.

Υπάρχει ιδιωτική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα, σάουνα, τζακούζι και γυμναστήριο. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει εξαιρετικό μεσογειακό φαγητό. Η Παλιά Πόλη και η περίφημη Αγορά των Λουλουδιών απέχουν λίγα μόλις βήματα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.