Πηγαίνετε στη Νίκαια

Gay Nice · Παραλίες

Η Νίκαια βρίσκεται σε μια ακτή της Μεσογείου, γνωστή ως Κόλπος των Αγγέλων.

Η παραλία, που αποτελείται κυρίως από βότσαλα, χωρίζεται σε δημόσια τμήματα και σε «ιδιωτικές παραλίες». που είναι προσβάσιμα σε όλους και απασχολούν πολύ το καλοκαίρι. Συνιστάται ένα χαλάκι ή ρολό με επένδυση για να κάνετε την εμπειρία πιο άνετη. Υπάρχει ένας μακρύς, όμορφος δρόμος περιπάτου κατά μήκος της κορυφής του τοίχου της παραλίας.

Ωραία-Περίπατος-και-Παραλία

Οι ιδιωτικές παραλίες προσφέρουν άνετες ξαπλώστρες, σκιές, πετσέτες, υπηρεσία μπαρ στο κάθισμα και συνήθως ένα αρκετά καλό εστιατόριο. Οι περισσότεροι παρέχουν κατάστρωμα στη θάλασσα, ώστε οι πελάτες να αποφεύγουν την ταλαιπωρία του περπατήματος σε ζεστά βράχια.

Οι ιδιωτικές παραλίες προσφέρουν περισσότερη προστασία από τους πορτοφολάδες. Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες προνομιακές τιμές με μια συνδεδεμένη ιδιωτική παραλία.

Νίκαια · παραλίες εντός της πόλης

Castel Plage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Castel Plage, Quai des États-Unis, Όμορφη, Γαλλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

Πολύ κομψή ιδιωτική παραλία, μπαρ και εστιατόριο, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Promenade des Anglais, κοντά στο Chateau στο λόφο.

Το Castel Plage έχει μια σχετικά προστατευμένη παραλία, με ιδιωτικό δάπεδο μέχρι την άκρη του νερού. Πάντα δημοφιλής στο γκέι πλήθος.

Περιμένετε να πληρώσετε για ξαπλώστρες, αποχρώσεις και ό, τι θέλετε να φάτε και να πιείτε, αλλά η υπηρεσία είναι γρήγορη και οι τιμές είναι λογικές. Συνιστάται.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Εστιατόρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 2-Οκτ-2023

Coco Beach (public beach)
Εικονίδιο τοποθεσίας

2, Avenue Jean Lorrain, Όμορφη, Γαλλία

Εμφάνιση στο χάρτη
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

Η βραχώδης αλλά όμορφη παραλία Coco είναι ένα δημοφιλές στέκι για γκέι γυμνιστές.

Η παραλία βρίσκεται στο ανατολικό λιμάνι της Νίκαιας και χρειάζεται λίγο περίπατο για να φτάσετε. Από το Coco Beach Restaurant, ακολουθήστε το μονοπάτι ανατολικά για περίπου 10 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Νίκαια · παραλίες λίγο πιο μακριά

St Laurent - Eze
Εικονίδιο τοποθεσίας

St. Laurent-Eze, Όμορφη, Γαλλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

Μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες για γκέι/γυμνιστές στην Κυανή Ακτή και μία από τις πιο δύσκολες για πρόσβαση. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες στην παραλία, οπότε πάρτε τα δικά σας ποτά και σνακ.

Η παραλία είναι προσβάσιμη με το λεωφορείο #100 από τη Νίκαια προς το Μονακό. Κατεβείτε στο "Parking St Laurent d'Eze" και ακολουθήστε το σηματοδοτημένο μονοπάτι "Castelleret Inferieur" προς την παραλία.

Για μια ακόμη πιο λεπτομερή περιγραφή, δείτε την κριτική που δημοσιεύτηκε από τον Paul παρακάτω.


Στην παραλία, στρίψτε δεξιά, κατευθυνθείτε προς τα συγκεκριμένα σκαλοπάτια και ακολουθήστε το μονοπάτι προς την γκέι παραλία. Πρόκειται για ένα βραχώδες μονοπάτι, οπότε φορέστε κατάλληλα υποδήματα. Η παραλία (και υπηρεσία λεωφορείων) είναι ιδιαίτερα απασχολημένη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών Σαββατοκύριακων.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Οκτ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.