Gay Gran Canaria · Γυμναστήρια

Gay Gran Canaria · Γυμναστήρια

Θέλετε να ανυψώσετε κάποια βάρη στη Γκραν Κανάρια; Εάν το ξενοδοχείο σας δεν διαθέτει δικό του γυμναστήριο, εδώ είναι τα μέρη που μπορείτε να πάτε.

Gay Gran Canaria · Γυμναστήρια

Ozone Boutique Gym
Εικονίδιο τοποθεσίας

Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Πολυτελής και πιο ακριβή επιλογή. Οι εγκαταστάσεις του Ozone Boutique Gym έχουν ενημερωθεί με τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό προπόνησης και πολλά ελεύθερα βάρη.

Τα μαθήματα (Αντλία αμαξώματος, δύναμη σώματος, πιλάτες κ.λπ.) πραγματοποιούνται όλη την ημέρα. μαθήματα νηματοποίησης προσφέρονται μερικές φορές την ημέρα. Υπάρχει ένα μεγάλο δωμάτιο με ελβετικές μπάλες, βραστήρες, ζώνες γυμναστικής και μπάρες για τέντωμα, δυστοκίες, προθέρμανση κ.λπ.

Το γυμναστήριο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα στον επάνω όροφο, δύο τζακούζι, κρεβάτια με αέρα, πίδακες υδρομασάζ και μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας. Υπάρχει επίσης χαμάμ και ξηρή σάουνα.

Η ημερήσια κάρτα περιλαμβάνει τη χρήση όλων των εγκαταστάσεων και των μαθημάτων. Βρίσκεται στο Holiday World Complex, περίπου 2 χλμ. Από το Yumbo Center.
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Καθημερινή: 08: 00-22: 30

Σαββατοκύριακο: 10: 00-18: 00 / 14:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Δεκ-2023

Biceps Gym
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avenida de Tirajana 19, Playa del Ingles, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 14 ψηφοφορίες

Δημοφιλές γυμναστήριο στη Γκραν Κανάρια, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το Yumbo Center. Το Biceps Gym διαθέτει δωρεάν βάρη, εξοπλισμό καρδιο, μηχανήματα περιστροφής και δόνησης.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις προβάλλονται ζωντανά σε πολυκαναλικές τηλεοράσεις ευρείας οθόνης. Διατίθεται βραχυπρόθεσμη συνδρομή.

Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο

Καθημερινή: 10:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: Σάβ 14:00 - 21:00 Κυρ 17:00 - 21:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 29-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.