Gay London Gyms

Gay London Gyms

Πολλά γυμναστήρια στο κεντρικό Λονδίνο προσελκύουν πλήθος ομοφυλόφιλων και προσφέρουν ημερήσιες τιμές φιλικές προς τους τουρίστες

Gay London Gyms

    Gymbox
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Λονδίνο, Greater London, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    Εμφάνιση στο χάρτη

    Το Gymbox ξεκίνησε σε ένα χώρο στάθμευσης στην καρδιά του West End και τώρα είναι ένα γυμναστήριο με διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο το Λονδίνο.

    Προσφέρουν μοναδικά και ποικίλα μαθήματα φυσικής κατάστασης, κρίκους πυγμαχίας ολυμπιακών διαστάσεων, κλουβιά μάχης και τμήματα ελεύθερων βαρών παγκόσμιας κλάσης. Αλλά αυτό που τους κάνει μοναδικούς είναι οι ζωντανοί DJs και οι μεγαλύτεροι από τη ζωή personal trainers έτοιμοι να βοηθήσουν οποιονδήποτε να αποκτήσει φόρμα.

    Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να εγγραφούν ως μέλη ή να επιλέξουν μια εφάπαξ πρόσβαση στο γυμναστήριο, ανάλογα με την τοποθεσία Gymbox στην οποία πηγαίνετε.

    Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Aug-2023

      Hybrid Fitness
      Εικονίδιο τοποθεσίας

      19 Harbor Way, Tower Hamlets, Λονδίνο, E14 9YN, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

      Εμφάνιση στο χάρτη

      Το Hybrid Fitness στο Canary Wharf προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μαθήματα ενδυνάμωσης και προετοιμασίας, σε μαθήματα μάχης και σε ολόκληρο το γυμναστήριό του όταν εγγραφείτε για να γίνετε μέλος.

      Είναι ένας χώρος χωρίς αποκλεισμούς όπου οι γκέι φανατικοί του γυμναστηρίου μπορούν να προπονούνται μαζί σε ένα ασφαλές, υποστηρικτικό περιβάλλον.

      Καθημερινά: Δευ-Παρασκευή: 6:30 π.μ. έως 9:00 μ.μ

      Σαββατοκύριακο: Σάββατο-Κυριακή: 8 π.μ. έως 6 μ.μ

      Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Aug-2023

      London Personal Trainers

      Kris Ruksaphol
      Εικονίδιο τοποθεσίας

      95-97 Clapham High Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

      Εμφάνιση στο χάρτη
      4
      Βαθμολογία κοινού

      Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

      Ψάχνετε για έναν προσωπικό γυμναστή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για την απώλεια λίπους, δίνοντας ορισμό και αυξήστε τη μυϊκή μάζα; Τότε ο Kris Ruksaphol είναι ο τύπος που πρέπει να καλέσει.

      Ο Kris είναι διπλωματούχος εκπαιδευτής PT επιπέδου 3 REP που βασίζεται στο εξαιρετικά εξοπλισμένο υποκατάστημα Clapham του γκρουπ γυμναστηρίου Soho. Ο Kris προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία. Οι πελάτες περιλαμβάνουν "πρώτους χρόνους" γυμναστηρίου, έως πιο έμπειρους τύπους που θέλουν να πιεστούν περισσότερο.

      Δεν χρειάζεται να είστε μέλος των γυμναστηρίων του Soho για να προπονηθείτε με τον Kris, αλλά θα ισχύει χρέωση εισόδου στο γυμναστήριο. Επικοινωνήστε με την Kris μέσω τηλεφώνου ή email - krdreams@yahoo.com

      Καθημερινή: 06:00 - 10:00

      Σαββατοκύριακο: 08:00 - 08:00

      Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

      David Suberu
      Εικονίδιο τοποθεσίας

      Islington, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

      Εμφάνιση στο χάρτη
      3.7
      Βαθμολογία κοινού

      Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

      Ο David είναι ένας φιλικός, πολύ παρακινητικός personal trainer με ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο στο Islington. Αν ο Ντέιβιντ δεν μπορεί να σε βγάλει από τον καναπέ, κανείς δεν μπορεί.

      Ο Ντέιβιντ έχει πτυχίο NVQ επιπέδου 3 στην Εκπαίδευση φυσικής κατάστασης και στην Προσωπική Εκπαίδευση (Πιστοποιημένος Εκπρόσωπος) και έχει 5 χρόνια εμπειρίας με την Virgin Active, το Fitness First και το LA Fitness

      Ο David ειδικεύεται στην απώλεια βάρους και στη διαχείριση βάρους, στην τόνωση του σώματος, στη διορθωτική άσκηση, στην ορθοστατική αναπροσαρμογή, στη διατροφική ανάλυση και συμβουλές, στον ορισμό μυών και στην προπόνηση δύναμης, στην αθλητική εξάσκηση και στην προπόνηση κυκλώματος και στην ενίσχυση και σταθεροποίηση του πυρήνα.

      Δώστε στον David ένα τηλεφώνημα ή στείλτε του μήνυμα μέσω Facebook για να μάθετε περισσότερα.

      Καθημερινή: 08:00 - 21:00

      Σαββατοκύριακο: 08:00 - 21:00

      Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

      Sergio Sardo
      Εικονίδιο τοποθεσίας

      Muscle Bull Gym, Arches 64-66 Gedling Place, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

      Εμφάνιση στο χάρτη
      3.2
      Βαθμολογία κοινού

      Βασισμένο στο 29 ψηφοφορίες

      Προσωπική προπόνηση από τον Sergio, έναν εξειδικευμένο CYQ Level 2 Gym Trainer, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της φυσικής κατάστασης για πάνω από 15 χρόνια και έχει εκπαιδευτεί ως σύμβουλος διατροφής.

      Το πάθος του Sergio για το bodybuilding και την υγιεινή ζωή σημαίνει ότι του αρέσει πραγματικά να βοηθά άλλους ανθρώπους να πετύχουν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

      Είτε στοχεύετε στην απώλεια βάρους, στην αύξηση των μυών, στη βελτίωση της υγείας σας, στη δύναμη ή / και στην περιποίηση, το Sergio μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο Γυμναστήριο μυϊκού ταύρου.

      Επικοινωνήστε με τον Sergio μέσω τηλεφώνου ή email - sergiosardopt@gmail.com
      Χαρακτηριστικά:
      Personal Training

      Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Ιαν-2024

      Έχουμε κάτι λάθος;

      Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.