Ανόι Gay Tours

Ανόι Gay Tours

Η συλλογή μας με τις καλύτερες εκδρομές στο Ανόι, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών περιηγήσεων, εκδρομών με σκάφος και εκδρομών vespa.

 

Αν θέλετε να δείτε όλα τα αξιοθέατα του Βιετνάμ και να ταξιδέψετε με στυλ, αυτή η φιλική προς τους γκέι περιοδεία είναι για εσάς, που παρέχεται από την Travel Sense Asia.

Αυτό το πακέτο 14 ημερών και 13 διανυκτερεύσεων θα ξεκινήσει από το Ανόι και θα σας μεταφέρει μέσω του Ninh Binh, του Halong Bay, του Hoi An, του Ho Chi Minh, του Can Tho και θα τελειώσει στο Phu Quoc, με έναν συνδυασμό περιηγήσεων που ενσωματώνονται και ημέρες αναψυχής που περιλαμβάνονται στην πορεία .

Περιλαμβάνεται ένα πακέτο με βάση το B&B, έμπειροι αγγλόφωνοι, ισπανόφωνοι και γαλλόφωνοι οδηγοί, εισιτήρια εισόδου και αξιοθέατα, τοπικά γεύματα, κλιματιζόμενες μεταφορές, δωρεάν μπουκάλι νερό την ημέρα και πολλά άλλα. στον ιστότοπο που υπάρχει παρακάτω για το ταξίδι. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά πριν κάνετε κράτηση από το Travel Sense Asia.

Χαρακτηριστικά

πολυτέλεια, ξεναγήσεις, πολλοί προορισμοί, πρωινό, τοπικά γεύματα, μεταφορές

Ενημερώθηκε: 01-Σεπ-2022

3.3
Βαθμολογία κοινού

Από 3 ψήφους Ψηφίστε

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους στο Ανόι

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στο Ανόι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιοδείας σας.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.