Πράγα

Γκέι Περιηγήσεις στην Πράγα

Η συλλογή μας με τις καλύτερες εκδρομές στην Πράγα, όπως περιηγήσεις με τα πόδια, περιηγήσεις στην ιστορία και εκδρομές με φαγητό.

Γκέι Περιηγήσεις στην Πράγα

Contemporary Prague: Self-Guided Walking Tour with Mobile App
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πράγα, Czech Republic

0.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 54 ψηφοφορίες

Η Πράγα συχνά θεωρείται πόλη με πλούσια ιστορία και αρχαία κάστρα. Αν και αυτό ισχύει, υπάρχει μια μοντέρνα πλευρά στην πόλη που αξίζει εξίσου την προσοχή σας!

Σε αυτήν την ξενάγηση που παρέχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, θα εξερευνήσετε αυτή την άλλη πλευρά της Πράγας. Ανακαλύψτε τα σύγχρονα πολιτιστικά κέντρα και τις συνοικίες της τέχνης του δρόμου, όλα με τον ελεύθερο χρόνο σας. Θα επισκεφθείτε εναλλακτικά αξιοθέατα της Πράγας, όπως τη βιετναμέζικη αγορά, τα πολιτιστικά αξιοθέατα LGBT και το steam-punk club της πόλης.

Η περιοδεία είναι περίπου 3 ώρες και αναχωρεί από το Republicky 660/6, 110 00 Praha-Staré Mésto, Τσεχία και ολοκληρώνεται στην Plynární 1096/23, 170 00 Praha 7-Holesovice, Τσεχία
Χαρακτηριστικά:
Αυτο-ξεναγός στην Εναλλακτική Πράγα

Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Δεκ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.