Περιηγήσεις στην Ρώμη Gay

Περιηγήσεις στην Ρώμη Gay

Η Ρώμη είναι η Αιώνια Πόλη, η πρώην καρδιά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το σπίτι του Βατικανού. Είναι γεμάτο ιστορία, πολιτισμό και νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Περιηγήσεις στην Ρώμη Gay

Through Eternity Tours
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ρώμη, Ιταλία

Η Through Eternity Tours προσφέρει ξεναγήσεις με τα πόδια στη Ρώμη. Είτε ενδιαφέρεστε για την ιστορία, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική ή την τέχνη της πόλης - υπάρχει κάτι για όλους.

Ζήστε τη μαγεία της Αιώνιας Πόλης με μια περιοδεία φιλική προς τους LGBT και τους ομοφυλόφιλους. Ανακαλύψτε το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Βατικανό και την Καπέλα Σιξτίνα είτε σε ομάδα είτε σε ιδιωτική περιήγηση.

Εξερευνήστε τη Ρώμη σε μια μέρα ή κάντε μια βόλτα σε μια βραδινή περιήγηση με τα πόδια. Υπάρχουν επίσης πολλές γαστρονομικές εμπειρίες - η γευσιγνωσία κρασιού, τα μαθήματα μαγειρικής και οι περιηγήσεις στο street food θα σας κάνουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Η Through Eternity Tours προσφέρει επίσης εκδρομές σε άλλες πόλεις της Ιταλίας, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, η Κωνσταντινούπολη, η Βαρκελώνη, η Αθήνα και τα ελληνικά νησιά. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια.
Χαρακτηριστικά:
φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και τα LGBT
εκδρομή με ξεναγό
εκδρομές στην Ιταλία
εκδρομή για περπάτημα

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.