Οκινάουα γκέι

Οκινάουα Gay Clubs και ξενοδοχεία

Κάντε κρουαζιέρα στη σκηνή των ομοφυλόφιλων και μείνετε με στυλ στο νησί της Οκινάουα

Πού είναι η Gay Area στην Οκινάουα;

Η κύρια γκέι γειτονιά της Οκινάουα βρίσκεται στο η συνοικία Sakurazaka της πρωτεύουσας Naha. Αυτή η πολυσύχναστη περιοχή στο κέντρο της Naha αναφέρεται μερικές φορές ως το «gay χωριό» της Οκινάουα και φιλοξενεί δεκάδες gay μπαρ, κλαμπ, καφέ και σημεία για κρουαζιέρες. Με επίκεντρο ένα μικρό πάρκο, η Sakurazaka ζωντανεύει τη νύχτα, όταν ντόπιοι LGBTQ και επισκέπτες από όλη την Ιαπωνία και τον κόσμο συγκλίνουν για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή χωρίς αποκλεισμούς της γειτονιάς.

Είναι η Οκινάουα φιλική προς την LGBTQ;

Ναι, η Οκινάουα θεωρείται προορισμός φιλικός προς την LGBTQ, ειδικά σε σύγκριση με άλλα μέρη της Ιαπωνίας. Η Οκινάουα έχει μια πιο χαλαρή κουλτούρα και συμπεριφορές σε σύγκριση με την ηπειρωτική Ιαπωνία, κάτι που μεταφράζεται σε μια ζωντανή και ανοιχτή LGBTQ σκηνή νυχτερινής ζωής. Η μεγαλύτερη πόλη του νησιού Naha έχει μια καθιερωμένη γκέι γειτονιά στη Sakurazaka, με γκέι μπαρ και κλαμπ που λειτουργούν ανοιχτά. Οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμες στην Ιαπωνία και σε ορισμένες πόλεις υπάρχουν μέτρα προστασίας έναντι των διακρίσεων, αν και δεν έχει ακόμη επιτευχθεί ευρύτερη αναγνώριση σχέσεων σε εθνικό επίπεδο. Αν και δεν είναι χωρίς προκλήσεις, η Οκινάουα προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για ταξιδιώτες LGBTQ.

Οκινάουα Gay Ξενοδοχεία

Αφού εξερευνήσετε τη ζωντανή γκέι νυχτερινή ζωή της Οκινάουα, χαλαρώστε με απόλυτη άνεση σε ένα από αυτά τα υπέροχα και φιλικά προς τους γκέι ξενοδοχεία στο νησί:
Hotel Palm Royal Naha
Εικονίδιο τοποθεσίας

ホテル パームロイヤル NAHA, 牧志3-9-10, 那覇市, Okinawa 900-0013, Ιαπωνία, Οκινάουα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πρόσβαση σε καταστήματα και πολιτιστικούς χώρους!

Φωλιασμένο στην καρδιά του ζωντανού κέντρου της πόλης, το Hotel Palm Royal NAHA προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο για όλους τους ταξιδιώτες. Σε βολική τοποθεσία κοντά στις πολυσύχναστες εμπορικές περιοχές της πόλης, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει την τέλεια βάση για να εξερευνήσετε την τοπική κουλτούρα και να απολαύσετε τη θεραπεία λιανικής.

Με μια σειρά από εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως ένα αναζωογονητικό σπα, μια φιλόξενη εξωτερική πισίνα και ένα μπαρ και εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με στυλ. Τα 170 δωμάτια του ξενοδοχείου διατίθενται σε οκτώ διαφορετικούς τύπους, που καλύπτουν διάφορες προτιμήσεις και ανάγκες, από premium δίκλινα δωμάτια έως deluxe δίκλινα δωμάτια, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εξατομικευμένη διαμονή.

Συγκεκριμένα, το Hotel Palm Royal NAHA είναι γνωστό για την περιεκτική και φιλική LGBTQ+ ατμόσφαιρά του, που κάνει όλους τους επισκέπτες να αισθάνονται εκτίμηση και σεβασμό. Είτε αναζητάτε χαλάρωση είτε περιπέτεια, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικίλη και πλούσια εμπειρία στην καρδιά της Naha.

JR Kyushu Hotel Blossom
Εικονίδιο τοποθεσίας

900-0013, 那覇市, Οκινάουα, Ιαπωνία, Οκινάουα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα από τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το JR Kyushu Hotel Blossom Naha, φωλιασμένο στις μαγευτικές ακτές της Οκινάουα της Ιαπωνίας, ενσαρκώνει την ουσία της ηρεμίας και της κομψότητας. Αυτή η κομψή όαση προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για ταξιδιώτες που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό σύγχρονης άνεσης και διαχρονικής γοητείας.

Στην καρδιά της Naha, αυτό το ξενοδοχείο παρέχει εύκολη πρόσβαση στους πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς της Οκινάουα, καθιστώντας την ιδανική βάση για εξερεύνηση. Τα ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη και καθένα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει τη μέγιστη χαλάρωση. Και τα 218 δωμάτια είναι επίσης εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi και ενσύρματο internet.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, 37 Steakhouse and Bar, το οποίο προσφέρει ένα δελεαστικό μείγμα από τοπικές και διεθνείς γεύσεις. Ο τελευταίος όροφος του ξενοδοχείου στεγάζει επίσης το σαλόνι χαλάρωσης ενός δωματίου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια παραδοσιακή ταϊλανδέζικη περιποίηση μασάζ.

Είτε βρίσκεστε εδώ για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, το JR Kyushu Hotel Blossom Naha προσφέρει μια φιλόξενη και αξέχαστη εμπειρία, παρέχοντας μια γεύση από τον πλούσιο πολιτισμό και τη γαλήνια ομορφιά της Οκινάουα.

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotels
Εικονίδιο τοποθεσίας

カフーリゾートフチャク コンド・ホテル, 字冨着246-1, 国頭郡, Οκινάουα 904-0413, Ιαπωνία Οκινάουα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα στον ωκεανό από τα δωμάτια!

Το Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν την ομορφιά της Οκινάουα σε ένα περιβάλλον τόσο περιεκτικό όσο και γαλήνιο. Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη διαμονή για όλους τους επισκέπτες.

Το θέρετρο διαθέτει ένα αναζωογονητικό σπα σε συνεργασία με τη διάσημη μάρκα αρωματοθεραπείας Eve Taylor, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πολυτελή περιποίηση. Δροσιστείτε στην αστραφτερή πισίνα στον κήπο ή απολαύστε τη ζεστασιά του ήλιου από την πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο του νέου κτηρίου με θέα στον μαγευτικό ωκεανό.

Τα καταλύματα είναι τόσο διαφορετικά όσο το ίδιο το νησί, με οκτώ τύπους δωματίων στο κτίριο του ξενοδοχείου για βραχυπρόθεσμες διαμονές, τέσσερις τύπους στο κτίριο Condo για παρατεταμένες διαμονές και τρεις τύπους στο πολυτελές κτήριο του Παραρτήματος για όσους αναζητούν την κορυφή της άνεσης.

Απολαύστε τον ουρανίσκο σας στο καταφύγιο των θαλασσινών, The Orange, προσφέροντας ένα πλούσιο διεθνές μενού. Αν έχετε διάθεση για αμερικάνικη κουζίνα, το εστιατόριο Deli & Cafe σας περιμένει. Εν τω μεταξύ, η ταράτσα του κτηρίου Annex προσφέρει δείπνο με μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα στο Ryukyu BBQ Blue.

Το Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή, αγκαλιάζοντας την κουλτούρα και τη γοητεία της Οκινάουα με ανοιχτές αγκάλες και παρέχοντας ένα αξέχαστο καταφύγιο για όλους τους ταξιδιώτες.

Okaywa Gay Cruise Clubs

Όταν ο ήλιος δύει στην Οκινάουα, το πάρτι ξεκινά. Ανακαλύψτε τα πιο καυτά gay μπαρ, κλαμπ και σημεία για κρουαζιέρες στην περιοχή Sakurazaka της Naha:
Pineapple House
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ishikawa Bldg 401, 2-17-44 Makishi, Οκινάουα, Ιαπωνία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Άνοιξε τον Φεβρουάριο του 1990, το Pineapple House パイナップルハウス (PH) είναι το μακροβιότερο γκέι κλαμπ και σάουνα κρουαζιέρας στην Οκινάουα.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ερμάρια, σάουνα ξηρού, ντους, κοινόχρηστο χώρο, ιδιωτικές καμπίνες. Υπάρχει ένα σνακ μπαρ όπου μπορείτε να πάρετε ποτά. Παρέχονται δωρεάν προφυλακτικά. 1,200 ¥. Ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 1:XNUMX.
Χαρακτηριστικά:
Cafe Χαλαρωτικές καμπίνες
Σκοτεινό δωμάτιο
Σάουνα

Καθημερινή: 13:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 13:00 - 22:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 20-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.