Γκέι Πουκέτ · Beach Clubs

Γκέι Πουκέτ · Beach Clubs

Το Πουκέτ φιλοξενεί πολλά παραλιακά κλαμπ που προσφέρουν συνδυασμό ιδιωτικής παραλίας, εστιατορίου, μπαρ, πισίνας και νυχτερινού κλαμπ. Το KUDO στο Patong έχει αποδειχθεί δημοφιλές στους γκέι ντόπιους και τους επισκέπτες.

Γκέι Πουκέτ · Beach Clubs

KUDO Beach Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

150 Thaweewong Road, Πουκέτ, Thailand

4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Όχι μια αποκλειστική ομοφυλοφιλική λέσχη. Το KUDO είναι ένα νέο hotspot στην παραλία Patong που καλωσορίζει όλους, που βρίσκεται στην παραλία κοντά στο σημείο όπου γινόταν η γκέι παραλία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πόλη Patong

Αυτό το κομψό beach club διαθέτει εστιατόριο Daido δύο επιπέδων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. πισίνα με τραπέζια και ξαπλώστρες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε ένα ποτό και τη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το βράδυ, το KUDO μετατρέπεται σε χώρο πάρτι που φιλοξενεί τακτικές ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι με DJ, παραστάσεις, προσελκύοντας ένα διασκεδαστικό, διεθνές, διαφορετικό πλήθος. Ναι, θέλουμε να διαφοροποιήσουμε.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Πισίνα

Καθημερινή: 10πμ - 12πμ

Σαββατοκύριακο: 10πμ - 12πμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

CATCH Beach Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

202/88 Moo 2, Cherngtalay, Πουκέτ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
2.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 18 ψηφοφορίες

Άνοιξε ξανά τον Δεκέμβριο του 2016 σε μια νέα τοποθεσία στην παραλία Bangtao. Το CATCH είναι μια τακτική παιδική χαρά για τους μετακινούμενους και τους δονητές του νησιού και δεν πρέπει να χάσετε ενώ βρίσκεστε στο Πουκέτ.

Κομψά διακοσμημένο σε λευκό, το μικτό κλαμπ διοργανώνει το ετήσιο λευκό πάρτι που έχει αποδειχθεί δημοφιλές εδώ και πολλά χρόνια. Πολλοί γκέι προστάτες έρχονται εδώ για μεσημεριανό γεύμα και περνούν το απόγευμα χαλαρώνοντας στον ήλιο, ενώ ο σύλλογος DJ περιστρέφει funky μελωδίες στο παρασκήνιο.

Μετά το σκοτάδι, το μέρος γίνεται ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που γίνεται πολύ απασχολημένο το σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Πισίνα

Καθημερινή: 11πμ - 12πμ

Σαββατοκύριακο: 11πμ - 12πμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

DREAM Beach Club - CLOSED
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Layan, Soi 2, Πουκέτ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4 ψηφοφορίες

Σχετικά νέο (2016), πολυτελές παραθαλάσσιο καταφύγιο στο Πουκέτ. Το DREAM Beach Club (πρώην «Nikki Beach Club») είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές κλαμπ με 2 πισίνες, ένα εστιατόριο με εσωτερικά/εξωτερικά καθίσματα και 4 μπαρ.

Δημοφιλές σε διεθνές / μικτό πλήθος. Το DREAM φιλοξενεί ιδιωτικά πάρτι, παραστάσεις και ειδικές εκδηλώσεις, με μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του κλάδου: Υπουργείο Ήχου, Hed Kandi, Soul Heaven.

Βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Layan στο βόρειο άκρο της παραλίας Bangtao, λιγότερο από 5 λεπτά μακριά από το Dream Phuket Hotel & Spa. Οι κάτοικοι εκτός ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους εδώ. Διατίθενται ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Μουσική
Εστιατόρια

Καθημερινή: 11:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: 11:00 - 00:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.