Σεβίλλη Gay Dance Clubs

Σεβίλλη Gay Dance Clubs

Τα ομοφυλόφιλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Σεβίλλη είναι πολύ μικτά και οι χώροι αλλάζουν αρκετά συχνά, οπότε είναι καλύτερο να ελέγξετε με τους ντόπιους τη στιγμή της επίσκεψης σας.

Σεβίλλη Gay Dance Clubs

LUX @ Terraza
Εικονίδιο τοποθεσίας

Νησί Καρτότζια, Σεβίλλη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

Από το 2012, το LUX είναι το πιο καυτό ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι γκέι χορού της Σεβίλλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο (από Μάιο έως Σεπτέμβριο).

Ο χώρος, Terraza, διαθέτει μια τεράστια υπαίθρια πίστα χορού, με διεθνείς DJ, χορευτές go-go, σκηνοθέτες και πολλά άλλα. Ελέγξτε τη σελίδα του LUX στο Facebook για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
GoGo Show
Ζωντανή μουσική
Μουσική

Καθημερινή: Παρ 23:00 - 06:00

Σαββατοκύριακο: 23:00 - 06:00 / 12:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

OBBIO Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Trastámara 29, Σεβίλλη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4 ψηφοφορίες

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους χορευτικό κλαμπ σαββατοκύριακου στο κέντρο της Σεβίλλης, κοντά στην πλατεία Plaza de Armas. Το OBBIO προσφέρει διασκεδαστικές και περίεργες εκδηλώσεις που είναι εγγυημένες ότι ενδιαφέρουν.

Ανοιχτές Παρασκευές και Σάββατα (αν και μπορεί να υπάρχουν γεγονότα στα μέσα της εβδομάδας). Η είσοδος περιλαμβάνει ένα ποτό, αλλά η είσοδος μπορεί να είναι δωρεάν, ανάλογα με τη νύχτα. Ελέγξτε online για πλήρεις λεπτομέρειες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 23:00 - 04:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Δεκ-2023

Rainbow CLOSED
Εικονίδιο τοποθεσίας

Marques de Paradas 30, Σεβίλλη, Ισπανία

3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Gay dance party & club night, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορους χώρους στη Σεβίλλη, με μαγεία, τέχνη, καταπληκτική μουσική, drag show, go-go dance κ.λπ.

Το ουράνιο τόξο προσελκύει ένα νεότερο πλήθος. Παρακολουθήστε τη σελίδα τους στο Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με το πιο πρόσφατο θέμα, ημερομηνία και τόπο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.