Σικ

Κλαμπ χορού της Βηρυτού

Η Βηρυτός φιλοξενεί το μεγαλύτερο γκέι κλαμπ στον αραβικό κόσμο. Η σκηνή των gay club στη Βηρυτό μεγαλώνει και σιγά σιγά γίνεται πιο ανοιχτή.

 

Κλαμπ χορού της Βηρυτού

    POSH
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Βηρυτός, Λίβανος

    3
    Βαθμολογία κοινού

    Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

    Το POSH είναι το μεγαλύτερο γκέι κλαμπ στον αραβικό κόσμο. Διαθέτει υπερσύγχρονο σύστημα φωτισμού και ήχου. Είναι σαν τα γκέι κλαμπ που θα περίμενες να δεις στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το POSH και την εμφάνιση της σκηνής των gay club της Βηρυτού στο Γκέι δικαιώματα στο Λίβανο άρθρο.

    Το POSH είναι ένα πολυσύχναστο κλαμπ και συχνά είναι γεμάτο. Αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη για τους ομοφυλόφιλους στον Λίβανο. Τείνει να είναι πιο πολυσύχναστο τα Σάββατα. Περιμένετε να ακούσετε ένα μείγμα ποπ, ηλεκτρο και αραβικής μουσικής. Θα πρέπει να τηρήσετε την πολιτική "χωρίς φιλιά" - αν θέλετε να φρικάρετε, θα πρέπει να πάρετε ένα δωμάτιο.
    Χαρακτηριστικά:
    Λέσχη

    Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάββατο & Κυριακή: 11:XNUMX-αργά

    Τελευταία ενημέρωση στις: 3-Apr-2024

      B 018
      Εικονίδιο τοποθεσίας

      شارع كرنتίνα,, Βηρυτός, Λίβανος

      Εμφάνιση στο χάρτη
      3
      Βαθμολογία κοινού

      Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

      Αν και δεν είναι επίσημα γκέι κλαμπ, το B 018 προσελκύει ένα πλήθος ομοφυλόφιλων. Περιμένετε EDM και διαφορετικές θεματικές βραδιές - νύχτα της δεκαετίας του '80! Διεθνείς DJs παίζουν τα Σαββατοκύριακα. Το B 018 είναι κάτι σαν τόπος συνάντησης της νεολαίας της Βηρυτού, της queer σκηνής και εκείνων μιας γενικά φιλελεύθερης πεποίθησης.

      Ο χώρος είναι αρκετά θεαματικός - σχεδιάστηκε από τον Bernard Khoury. Ο ιδρυτής, Naji Gebran, πίστευε ότι η μουσική θα επανέφερε τον Λίβανο μετά τον τρομερό εμφύλιο πόλεμο. Έγινε εξαιρετικά δημοφιλές. Η Naomi Campbell εθεάθη στο B 018. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο.
      Χαρακτηριστικά:
      Μπαρ
      Λέσχη

      Καθημερινά: Τετ: 8 μ.μ.-2 π.μ. Πέμ: 8 μ.μ.-4 π.μ

      Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 10 μ.μ. - 6 π.μ.

      Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Mar-2024

      Latest Βηρυτός Προσφορές ξενοδοχείων

      Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

        Ego Beirut
        Εικονίδιο τοποθεσίας

        Projekt Jal El Dib, Seaside Road, Βηρυτός, Λίβανος

        Εμφάνιση στο χάρτη
        4.5
        Βαθμολογία κοινού

        Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

        Το Ego είναι ένα γκέι after party που λαμβάνει χώρα στο Projekt Beirut μετά το κλείσιμο του POSH. Η δράση ξεκινά γύρω στις 3 π.μ. - αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος για αφιερωμένες ντίσκο κούκλες. Περιμένετε EDM και μεθυσμένους γκέι να χορεύουν.
        Χαρακτηριστικά:
        μετά το πάρτυ

        Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 3 π.μ.-6 π.μ

        Τελευταία ενημέρωση στις: 14-Φεβ-2024

        Έχουμε κάτι λάθος;

        Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.