Κλινικές/Υπηρεσίες Gay Bangkok

Κλινικές/Υπηρεσίες Gay Bangkok

Η συλλογή μας από επιχειρήσεις, κλινικές και παρόχους υπηρεσιών που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και οργανώσεις φιλικές προς LGBT στην Μπανγκόκ

Βασικά, οτιδήποτε άλλο στην Μπανγκόκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωτικές. Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται μόνο για πληροφορίες. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει μια διαβούλευση με κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό. TravelGayΗ .com δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται αυτοπροσώπως σε οποιονδήποτε χώρο που εμφανίζεται στον ιστότοπο και οι συμβουλές αναλαμβάνονται κατά την κρίση του χρήστη.

Κλινικές και υπηρεσίες Gay Bangkok

Safe Clinic
Εικονίδιο τοποθεσίας

Times Square Bldg, 246 Sukhumvit Rd, Rm 314 Fl 3, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Καλωσορίσατε στην Safe Clinic, την κορυφαία κλινική για τεστ STD/STI, θεραπεία και πρόληψη HIV (PrEP & PEP) στην Μπανγκόκ. Στην Safe Clinic, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε γρήγορες, εμπιστευτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους όσους μπαίνουν στις πόρτες μας. Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς όταν αναζητούν ιατρική περίθαλψη, γι' αυτό και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς κριτική, όπου οι ανησυχίες για την υγεία σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας.

Σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της Μπανγκόκ, η κλινική μας είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο από το MRT όσο και από το BTS. Καταλαβαίνουμε ότι τα πολυάσχολα προγράμματα μπορεί να δυσκολέψουν την ιεράρχηση της υγείας σας, γι' αυτό και είμαστε ανοιχτά καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.30.

Αφήστε μας να φροντίσουμε εσάς και τις ανάγκες υγείας σας. Επισκεφθείτε μας στο Safe Clinic και ζήστε την ηρεμία του μυαλού σας ότι είστε σε καλά χέρια.

Κοντινότερος σταθμός: BTS: Σταθμός Asoke, MRT: Σταθμός Sukhumvit

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Mar-2024

Υγεία & Ομορφιά

Pulse Clinic
Εικονίδιο τοποθεσίας

60/4 Silom Road, Suriyawong, Μπανγκόκ, Thailand

4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 18 ψηφοφορίες

Το PULSE Clinic, το κορυφαίο κέντρο σεξουαλικής υγείας της Μπανγκόκ, είναι προσιτό, διακριτικό, ολοκληρωμένο και γρήγορο.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την πρόληψη του HIV (PrEP & PEP), εξετάσεις και θεραπεία STD / STI, στάγδην βιταμίνη IV και διαβουλεύσεις με συμβούλους και γιατρούς που πληρούν τα διεθνή πρότυπα.

Είτε είστε ομοφυλόφιλος, λεσβία, δις, τρανς, περίεργος, μη δυαδικός, παντελής, πολύ, έξω, κλειστός ή στρέιτ, αξίζει να είστε υγιείς. Το PULSE είναι εδώ για να βοηθήσει.

Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το σταθμό Sala Daeng BTS (έξοδος 3), στην καρδιά του Silom. Αναφέρετε αυτήν τη διαφήμιση στο ταμείο και λάβετε ένα δωρεάν δώρο.

Κοντινότερος σταθμός: Σάλα Νταένγκ

Καθημερινή: 9: 30-22: 30

Σαββατοκύριακο: 9: 30-22: 30

Τελευταία ενημέρωση στις: 23-Οκτ-2023

Test BKK
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπανγκόκ, Thailand

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Test BKK είναι μια μη κερδοσκοπική εκστρατεία στην Μπανγκόκ που προωθεί τον έλεγχο HIV για ομοφυλόφιλους άνδρες και άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (MSM) και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές PrEP και κλινικής.

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

The POZ Home Center Foundation
Εικονίδιο τοποθεσίας

38 UdomSuk 13, Sukhumvit Soi 103, Bangna, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Το POZ είναι μια ομάδα υποστήριξης που παρέχει πληροφορίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσωρινό καταφύγιο για άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (MSM) και τρανσέξουαλ άτομα που έχουν μολυνθεί με HIV / AIDS.

Καθημερινή: 09:00 - 17:30

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 09:00 - 17:30

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

Van Tattoo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Silom Soi 4, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Χρειάζεστε ένα νέο τατουάζ; Ενώ οι περισσότεροι τουρίστες πηγαίνουν στη δημοφιλή οδό Khaosan για να πάρουν ένα, υπάρχει ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης τατουάζ ακριβώς στη γειτονιά μας. Το όνομά του είναι Van - ταλαντούχος, φιλικός και οι τιμές του είναι λογικές.

Το τατουάζ του βρίσκεται πάνω στον Silom Soi 4, παρελθόν Τηλέφωνο Pub. Ανοιχτά κάθε απόγευμα μέχρι αργά. Το Van κάνει άριστες «εργασίες επισκευής» και μάλιστα δημιουργεί ένα σχέδιο για εσάς - απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε.

Καθημερινή: 13: 00-23: 30

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

Super Rich
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορες τοποθεσίες, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Το Super Rich προσφέρει πολύ καλές συναλλαγματικές ισοτιμίες. Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες τιμές τους στο διαδίκτυο. Οι επισκέπτες από την Ευρώπη ή την Αμερική θα κάνουν μεγάλες εξοικονομήσεις με την ανταλλαγή μετρητών στην Ταϊλάνδη. Άλλα ασιατικά νομίσματα είναι διαθέσιμα.

Κατά την είσοδο, το προσωπικό κάνει φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και θα σας δοθεί ένας αριθμός ουράς. Όταν καλέσετε τον αριθμό σας, προχωρήστε στον εκχωρημένο θάλαμο και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας.

Τα κεντρικά γραφεία του Super Rich βρίσκονται κοντά στο CentralWorld, αλλά υπάρχουν και άλλα υποκαταστήματα σε όλη την Μπανγκόκ, συνήθως σε μεγάλους σταθμούς skytrain όπως Siam, Chidlom, Asoke (οι ώρες εργασίας ποικίλλουν).

Οι τράπεζες και άλλοι εναλλάκτες χρημάτων προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές. Το μόνο μέρος που ΔΕΝ ανταλλάσσει μετρητά είναι μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Σε κάθε περίπτωση, το διαβατήριό σας απαιτείται.

Χαρακτηριστικά:
Shop

Καθημερινή: 09:00 - 18:00

Σαββατοκύριακο: 09:00 - 18:00 / 17:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

Rattinan Plastic Surgery Clinic
Εικονίδιο τοποθεσίας

No 5, Sitthivorakij BUilding, Silom Soi 3 , Silom Road,, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Η κλινική πλαστικής χειρουργικής Rattinan, που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια στην καρδιά της Μπανγκόκ και βρίσκεται κοντά στη διάσημη περιοχή ψυχαγωγίας Patpong. Παρέχουν όλους τους τύπους αισθητικών υπηρεσιών, όπως λιποαναρρόφηση, δημιουργία έξι πακέτων (κοιλιακή χάραξη) και άλλες μη επεμβατικές διαδικασίες όπως Botox, laser, έγχυση πλήρωσης.

Η ομάδα αποτελείται από αισθητικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους, οφθαλμοπλαστικούς χειρουργούς και βαριατρικούς χειρουργούς στο προσωπικό εδώ, όλοι με εμπειρία άνω των 15 ετών.

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο

Καθημερινή: 10.00 -20.00

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 10.00-20.00, Κυρ ΚΛΕΙΣΤΟ

Τελευταία ενημέρωση στις: 12-Ιαν-2024

Cutey & Beauty
Εικονίδιο τοποθεσίας

37/3 Plaza Building, δωμάτιο 215, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

Το σαλόνι μπουτίκ ομορφιάς και καλλωπισμού που ανήκει σε ομοφυλόφιλους Cutey & Beauty προσφέρει μια σειρά βασικών υπηρεσιών, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκα προσώπου.

Το ταλαντούχο, φιλικό και περίεργο προσωπικό προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Η Cutey and Beauty άλλαξε τη θέση της. Η νέα διεύθυνση είναι:

C&B Gentlemen's Barber
37/3 Plaza Building, Δωμάτιο 215.
Pat Pong Soi2, Surawong Road.,
Bangrak, Μπανγκόκ 10500. Τηλ: 086 034 3534.

Κοντινότερος σταθμός: BTS: Saladaeng ή MRT: Silom

Καθημερινή: 11:00 - 18:00

Σαββατοκύριακο: Σαβ: 11:00 - 18:00; Ήλιος: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 22-Nov-2023

Saladaeng Barber
Εικονίδιο τοποθεσίας

2/F Silom Road, (50 μέτρα από το Soi Saladaeng), Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 12 ψηφοφορίες

Συχνάζεται από πολλούς ομοφυλόφιλους πελάτες και ξένους. Βρίσκεται ακριβώς στο σταθμό SalaDaeng του skytrain στο Silom (σχεδόν απέναντι από το Soi 2) - ψάξτε για έναν στύλο κουρέα και περπατήστε επάνω δεξιά.

Καθημερινή: 9:30 π.μ. - 4:30 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 9:30 - 4:30, Κυριακή κλειστά

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Φεβ-2024

Bumrungrad International
Εικονίδιο τοποθεσίας

33 Sukhumvit 3 Rd, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία στην Ασία. Το Bumrungrad προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα έλεγχοι ολόκληρου του σώματος  που είναι δημοφιλείς στους ξένους επισκέπτες λόγω της πρώτης κατηγορίας υπηρεσίας και των ανταγωνιστικών τιμών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος είναι διαθέσιμα προτού ολοκληρώσετε την τελευταία σας εξέταση και η πλήρης γραπτή αναφορά είναι διαθέσιμη την επόμενη μέρα! Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Κοντινότερος σταθμός: BTS: Ploenchit

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

APEX Skin Care Clinic
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορες τοποθεσίες, Μπανγκόκ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

Το πρόσωπο χρειάζεται σίδερο; Απομακρύνετε αυτές τις ρυτίδες Botoxed. Κλείστε ραντεβού για να δείτε τον Δρ Nantapat στο APEX. Ξέρει την εμφάνιση που θέλετε και είναι γενναιόδωρη με τη βελόνα. Τα συμπληρώματα, εάν απαιτείται, είναι συνήθως δωρεάν.

Μια δημοφιλής κλινική ομορφιάς και δέρματος για ομοφυλόφιλους, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η APEX έχει πολλά υποκαταστήματα στη Μπανγκόκ, συμπεριλαμβανομένου ενός εντός Το Εμποριο (3ος όροφος).

Καθημερινή: 10:00 - 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

LGBT Ομάδες & Οργανισμοί

Adam's Love
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παγκόσμιο Ίδρυμα Adam's Love για MSM και Υγεία Transgender (ALGO), Μπανγκόκ, Thailand

4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

Το Adam's Love είναι ένα έργο μη κερδοσκοπικού οργανισμού Adam's Love Global Foundation for MSM and Transgender Health (ALGO), εδρεύει στην Ταϊλάνδη και δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Το έργο αξιοποιεί καινοτόμα μοντέλα παροχής υπηρεσιών HIV και τεχνολογίες επικοινωνιών για να αυξήσει τις υπηρεσίες πρόληψης και φροντίδας του HIV και να μειώσει τον αντίκτυπο της επιδημίας του HIV σε κοινότητες MSM και Transgender παγκοσμίως.

Η αγάπη του Αδάμ και  TemanTeman.org Οι ιστότοποι παρέχουν εκτενείς πληροφορίες, ψυχαγωγία, διαδικτυακή συμβουλευτική και συμβουλές από ειδικούς για την κοινότητα MSM στην Ταϊλάνδη και σε όλο τον κόσμο. Το έργο προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για το HIV / AIDS, προσελκύει διασημότητες για απο-στιγματισμό ζητημάτων MSM / HIV, ενδυναμώνει τις κοινότητες MSM μέσω της διεξαγωγής εργαστηρίων και ενθαρρύνει τη MSM να συμμετέχει σε δραστηριότητες online έως offline (O2O) για την πρόληψη του HIV και την πρόσληψη υπηρεσιών φροντίδας.

Ίδρυμα ALGO συνδέεται με ένα δίκτυο κλινικών σε ολόκληρη την Ασία που προσφέρουν εξετάσεις HIV και υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης για άτομα που ζουν με HIV / AIDS.

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.