Ουάσιγκτον DC Gay Dance Clubs

Ουάσιγκτον DC Gay Dance Clubs

Η Washington DC έχει μια ακμάζουσα σκηνή γκέι κλαμπ. Δείτε τα πιο καυτά gay νυχτερινά κέντρα και χορευτικά πάρτι στην πόλη

Ουάσιγκτον DC Gay Dance Clubs

Number Nine
Εικονίδιο τοποθεσίας

1435 P St ΒΔ, Washington DC, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Μοντέρνο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε δύο ορόφους στην Ουάσιγκτον DC. Το Number Nine διαθέτει video bar & lounge στον επάνω όροφο, σερβίρει χειροποίητα κοκτέιλ. Happy hour καθημερινά. Το κλαμπ διοργανώνει τακτικά πάρτι με DJ και θεματικές βραδιές, όπως το Drag Race Viewing Party. Βρίσκεται στην καρδιά του πολυσύχναστου Logan Circle, λίγα λεπτά από την καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή της DC.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σύρετε τις εκπομπές
Μουσική

Καθημερινή: 5μμ - 1:45 π.μ

Σαββατοκύριακο: 2 μ.μ. - 2:45 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Mar-2024

BUNKER
Εικονίδιο τοποθεσίας

2001 14th Street Northwest, Washington, District of Columbia 20009, Ηνωμένες Πολιτείες, Washington DC, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Bunker, το δυναμικό underground γκέι μπαρ και κλαμπ της Ουάσιγκτον, σαγηνεύει με τη νυχτερινή διασκέδαση, τους ζωντανούς DJs και την καθηλωτική ατμόσφαιρα. Απολαύστε καμία κάλυψη πριν από τις 10:7 τις Παρασκευές και τα Σάββατα και επωφεληθείτε από ποτά $XNUMX κατά τις αργές ώρες ευτυχίας και τις Πέμπτες και τις Κυριακές χωρίς κάλυψη.

Για ειδικές εκδηλώσεις και λεπτομέρειες εξωφύλλου, μείνετε ενημερωμένοι μέσω του ιστότοπού τους και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δευτ.: Κλειστό

Τρ.: Κλειστό

Τετ.: Κλειστό

Πέμ.:22: 00 - 02: 00

Παρ.:22: 00 - 03: 00

Σαβ.:20: 00 - 03: 00

Κυρ.: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.