Μπράιτον Λεσβίες Μπαρ

Μπράιτον Λεσβίες Μπαρ

Legends
Εικονίδιο τοποθεσίας

31-34 Marine Parade, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

Καφετέρια μέρα, μπαρ τη νύχτα. Το Legends σερβίρει τσάι και καφέ και ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε μια βεράντα με θέα στη θάλασσα. Το βράδυ, το μπαρ ξεκινά και παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, το Legends γίνεται πιο απασχολημένο λίγο αργότερα από άλλα μπαρ στο Μπράιτον (περίπου στις 11 μ.μ.), αν και προτιμούμε να φτάσουμε νωρίτερα, καθώς η υπηρεσία μπαρ ήταν πολύ γρήγορη και η εύρεση θέσης ήταν ευκολότερη.

Τακτική διασκέδαση καμπαρέ και DJ's το Σαββατοκύριακο στον κάτω όροφο του Υπόγειο κλαμπ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Μουσική

Καθημερινή: 11:00 - 05:00

Σαββατοκύριακο: 11:00 - 05:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 29-Σεπ-2023

The Actors
Σήμερα: Ποίηση Open-Mic - Κάθε Τρίτη
Εικονίδιο τοποθεσίας

4 Prince's St, Kemptown, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
Το The Actors στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα και πιο περίεργα δημόσια σπίτια του Μπράιτον, παλαιότερα γνωστό ως Marlborough Pub & Theatre. Αυτή η παμπ έχει μια μακροχρόνια σχέση με την LGBT κοινότητα και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ/παμπ στο Μπράιτον.

Το The Actors σερβίρει πίτσα καθώς και μια επιλογή από craft μπίρες. Στο θέατρο στον επάνω όροφο και στον κεντρικό χώρο της παμπ πραγματοποιούνται τακτικές εκδηλώσεις και παραστάσεις. Βραδιές ανοιχτού μικροφώνου, αναγνώσεις ποίησης, DJ και πολλά άλλα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Μουσική
Θέατρο

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Centre Stage Brighton
Εικονίδιο τοποθεσίας

11-12 Marine Parade, Μπράιτον, BN2 1TL, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Centre Stage είναι ένα κλαμπ καμπαρέ στο Μπράιτον, που προσφέρει έναν ασφαλή χώρο για την LGBTQ+ κοινότητα της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή ψυχαγωγία στο μπαρ με παραστάσεις με drag, ζωντανή μουσική και βραδιές κουίζ.

Καθημερινή: 12: 00-00: 00

Σαββατοκύριακο: 12: 00-23: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.